TOP termékek

Partnereink

 

 

 

Elérhetőségeink

Órabox Kft.
+36-70/422-7835
oraboxkft@gmail.com
2316 Tököl Mester utca 23.

Szállítás: GLS 990 Ft-tól - Foxpost 1.190 Ft - Ingyenes 20.000 Ft felett

Blog

Miért érdemes a Hirsch óraszíjak közül választani?
08
Ápr

A Hirsch óraszíjak nagy népszerűségnek örvendenek az órarajongók körében, ami nem véletlen – az alábbiakból kiderül, hogy miért.

Venezianico karóra: technológia és művészet
11
Márc

A Venezianico karórák többek, mint egyszerű időmérő eszközök; az itáliai design remekművei az órák szerelmesei számára!

Orient karórák: ár-érték arányban verhetetlenek!
05
Febr

Az Orient férfi karórák napjainkban már a gyűjtők elismerését is kivívták minőségükkel és esztétikájukkal, az áruk azonban még mindig megfizethető!

Minden fontos tudnivaló az automata karórák tárolásáról és az óraforgatókról
09
Jan

Az óraforgató egy speciális eszköz, amelyet a mechanikus automata karórák tárolására használnak – ismerkedjen meg velük alábbi cikkünk segítségével!

Minden fontos tudnivaló a bőr óraszíjakról!
04
Dec

A bőr óraszíjak nem csak elegánsabbá, de sok esetben kényelmesebbé is teszik a karórát, ráadásul akár minden nap más stílust adhatunk velük az óránknak.

Vostok Europe karórák: kifinomult design és mérnöki precizitás
06
Nov

A Vostok Europe karórák minőségi kivitelezésükről és izgalmas formaterveikről híresek; egyesítik a modern dizájnt és a mérnöki precizitást.

Óratartó doboz: a funkció és az esztétika egyesítése
09
Okt

Az óratartó dobozok nem csak védik az órákat, de azok stílusos tárolására és bemutatására is lehetőséget nyújtanak.

Óraforgató: az automata órák tárolásának legjobb eszköze
08
Szept

Az automata óraforgató nem csupán tárolóhely; ennél lényegesen fontosabb szerepet tölt be, ám természetesen a tárolás gondját is megoldja.

Spinnaker karóra: stílus és kaland
03
Aug

A Spinnaker karórák nem csak a precíz időmérést biztosítják, hanem egy kis kalandot és sok izgalmas történetet is.

Hirsch óraszíjak: stílus és minőség
11
Júl

A Hirsch óraszíjak híresek minőségükről, kifinomultságukról és tartósságukról, érdemes tehát megismerkedni a márkával.

NATO óraszíj: mit érdemes tudni róla?
08
Jún

A NATO óraszíj az utóbbi években egyre népszerűbbé vált, holott eredetileg mindössze a funkcionalitásáért használták.

Hogyan válasszon ékszertartó dobozt?
09
Máj

Egy jó ékszertartó doboz méltó otthona lehet kedvenc kiegészítőinek. Ismerkedjen meg a választás legfontosabb szempontjaival és nézzen körül webáruházunkban!

Venezianico karóra: Itália legjava
04
Máj

A Venezianico karórákat Velence városa ihlette, és minden egyes darab az olasz formatervezést ünnepli luxusköntösbe bújtatva.

Mondia Italy órák: tradíció és kreativitás
24
Ápr

A Mondia Italy órák az egyedi dizájn, a részletes kidolgozás, a minőségi anyagok és a pontos szerkezetek okán az Ön figyelmére is érdemesek!

Óratartó doboz és egyéb hasznos trükkök a védelemért
11
Ápr

Ha szeretne gondoskodni kedvenc kiegészítője védelméről, elsőként óratartó dobozainkat ajánljuk, de ezen felül is hoztunk pár hasznos tanácsot!

Szeretné bővíteni a készletét? Válassza a Vertigo férfi karórát!
02
Márc

A Vertigo karóra nem hiányozhat a gyűjteményből. Válassza ki az Önnek tetsző darabot a kínálatból, legyen stílusos karórája a változatos megjelenéshez!

Fém óraszíj, ha igazán strapabíró megoldást keres
06
Febr

A fém óraszíjak garantáltan nem hagyják cserben tulajdonosaikat. Ismerkedjen meg igényes kínálatunkkal, és találja meg az Önhöz illő darabot!

Hirsch óraszíj, ami semmilyen téren nem okoz csalódást
03
Jan

A Hirsch óraszíjak gondoskodnak az igényes összképről és a karóra komfortos viseléséről. Rendelje meg az Önnek tetsző árnyalatot még ma!

Kettőnél több órához már óraforgatóra is szükség van
05
Dec

Az automata órák működtetése egyszerűbb, mint valaha. Modern óraforgatók biztosítják az óraszerkezetek mozgásban maradását.

Tárolja stílusosan, mutatós óratartó dobozban kedvenc karóráját!
10
Nov

Óratartó dobozt érdemes használni, hiszen nem csak stílusos, hanem hatékonyan védi is az érzékeny készülékeket. Vásároljon kedvére kínálatunkból Ön is! 

A Rios óraszíj nem okozhat csalódást
27
Okt

Szeretne valóban megbízható, masszív óraszíjat vásárolni? Ismerkedjen meg a Rios termékekkel, amik nem okozhatnak idő előtt csalódást!

Nato óraszíjat szeretne vásárolni?
23
Szept

Nato óraszíj, online rendeléssel, változatos kínálatban. Ha régóta vágyik a népszerű termékre, most megvásárolhatja webshopunkból!

Óraszíj online rendeléssel
25
Aug

Óraszíj, változatos kínálatban, online rendeléssel. Vásároljon kényelmesen, egyszerűen minőségi terméket, spóroljon időt, energiát!

Hirsch óraszíj, ha komfortos megoldásra vágyik!
29
Jún

Hirsch óraszíjaknak köszönhetően a komfort garantált. Fedezze fel a kínálatot, és rendelje meg az ízlésének megfelelő, minőségi terméket!

Óratartó doboz, ami megfelelő védelmet nyújt!
11
Ápr

Az óratartó dobozzal nagy mértékben megnövelheti az értékes karórák élettartamát. Biztosítson megfelelő körülményeket, válassza ehhez termékeinket!

Bőr óraszíjaink a prémium minőséget jelentik!
16
Márc

Bőr óraszíjak valódi bőrből, színes választékban! A webáruházunkban férfi és női karórákhoz is forgalmazunk igényes óraszíjakat!

Ékszertartó dobozok az egyszerűtől a rózsásig!
14
Febr

Az ékszertartó doboz a hölgyek kedvelt ajándéka. Lepje meg egy igényes ékszertartóval a kedvesét ünnepnap alkalmából vagy csak úgy!

Campagnolo óraszíjak valódi bőrből
11
Jan

Campagnolo óraszíjak minőségi alapanyagból gyártva! A bőr óraszíjak elkötelezett hívei nem fognak csalódni a kínálatunkban!

Hirsch óraszíjak valódi borjúbőrből!
13
Dec

Hirsch óraszíjak a finom elegancia kellékei! Válasszon az órájához olyan óraszíjat, ami valódi bőrből készült!

Óraforgató doboz, minőségi kivitelben!
22
Nov

Óraforgató dobozok, minőségi, megbízható kivitelben, online rendeléssel. Nézzen körbe a kínálatban, és vásároljon kényelmesen praktikus eszközt!

Orient karóra egyenesen Japánból!
12
Okt

Orient karórát válasszon, ha a japán kifinomultság elnyerte a tetszését! A karóra webshopunkban gazdag választék várja ezekből a márkás kiegészítőkből is!

Bőr óraszíj, minőség és szépség!
20
Szept

bőr óraszíj az igényes karóra egyik ismertetője, amit a webshopunkban meg tud vásárolni. Lehet színes vagy natúr, vékonyabb vagy vastagabb.

Nato óraszíj, a hétköznapi, lezser elegancia!
16
Aug

A Nato óraszíjak prémium minőséget képviselnek, de hétköznapi kiegészítőként lehet viselni őket. A hétköznapi és a prémium nem zárja ki egymás, sőt! Az olyan kiegészítők, mint egy karóra, amit minden nap visel a tulajdonosa, igényli a színvonalas kivitelezést. Ez az óraszíjra is igaz, ami gyorsabban elhasználódik és hamarabb le kell cserélni, mint magát az óraszerkezetet.

Óratartó doboz nemcsak gyűjtőknek!
14
Júl

Óratartó dobozra mindenkinek szüksége van, akinek egy vagy egy tucat karóra alkotja a kiegészítői gyűjteményét. A karóra időmérő, kiegészítő, sőt, sokszor ékszernek is beillik, olyan sokféle stílusban és változatban készül. Általában értékes kiegészítő, amiből a komolyabb darabok több számjegyű összegbe kerülnek. Egy értékes kiegészítőt nem lehet csak úgy, felelőtlenül tárolni, főleg akkor nem, ha még külön dobozt is lehet kapni hozzá, ami megóvja.

Rios óraszíj: kézzel készült mestermű
17
Jún

Rios óraszíjakat eredeti kivitelben megtalálja nálunk, kedvező áron! A karórákhoz éppen úgy hozzátartozik az óraszíj, mint egy stílusos összeállításhoz a kifinomult kiegészítők. Ha ezek nem illenek össze, az egésznek az összhatása vész el.

Karóra webshop: ahol az idő tényező!
14
Máj

Karóra webáruházunkban Ön is megtalálja az ízlésének megfelelő órákat, szíjakat és mindent, ami a karórákkal kapcsolatos!

Bőr óraszíjak minden igényre!
27
Ápr

A bőr óraszíjak bárki számára jó választást jelentenek

bőr óraszíjak stílusosak és hosszú életűek, kínálatunkban pedig számtalan variációban kaphatóak, böngésszen kedvére webáruházunkban!

Az óratartó dobozban rejlő előnyökről
11
Márc

Az óratartó dobozok használata garantálja, hogy értékes kiegészítői a lehető legtovább megőrizzék eredeti állapotukat! A karórák nem csupán divatos kiegészítők, a legtöbbjük értékes ékszer is, aminek komoly ára van. Természetesen, hogy az ilyen értékekre fokozottan vigyázni kell és gondoskodni róluk. A karórákról hogyan lehet gondoskodni? Az egyik teendő az, hogy a karóra tulajdonosa minőségi óratartó dobozokat használ.

Óraforgatóval elkerülheti mechanikus órája meghibásodásait!
15
Febr

Edelwolle óraforgatók, online rendeléssel, minőségi kivitelben, kedvező áron, gyors kiszállítással, előzze meg a meghibásodásokat!

Óraszíjak színes választékban kaphatóak!
21
Jan

Az óraszíj ugyanúgy az óra része, mint az óraszerkezet, természetesen a karórákra vonatkoztatva. A karóra egy időmérő és egy stílusos kiegészítő is egyben, amit minden nap a csuklónkra csatolunk, mint egy ékszert. Nem véletlenül van több karórája az igazi óra és kiegészítő rajongóknak, de legalábbis több óraszíja, ha más nem is.

Vostok Europe karóra, egy karakteres kiegészítő!
14
Dec

Vostok Europe karóra az európai kultúra sokszínűségét dicséri. Minden országnak, nemzetnek megvannak a maga produktumai, amikre büszke lehet a világ előtt. Litvániának az egyik ilyen büszkesége a Vostok Europe karóra. A Vostok óragyár eredetileg orosz tulajdonosoké, az orosz, illetve szovjet kultúra hatása pedig vissza is köszön a Vostok Europe karórák egyes modelljeinek neveiből. Az Anchar, a Gaz vagy az Ekranoplan mind egy-egy orosz vagy szovjet technikai vívmány neveire utalnak.

Fa óratartó doboz, az óra tulajdonosok stílusos ajándéka!
17
Nov

A karácsony már nincs messze, ez azt jelenti, hogy egyre inkább szorít az idő azok számára, akik még nem döntötték el, hogy kit, milyen ajándékkal lepjenek meg. A karácsonyi ajándékok sok mindenki számára az év fénypontját jelentik, ennek megfelelően sokkal több időt és készülődést szánnak a kiválasztásukra. Mi lehet az, amivel meg lehet örvendeztetni valakit, akit ismerünk és szeretünk? Egy klasszikus és közkedvelt ajándék a karóra. De mi a helyzet akkor, ha valakinek már van karórája, méghozzá nem is egy? Érdemes kicsit kreatívnak lenni és körbejárni a dolgot. A karórákhoz kapcsolódóan is vannak még olyan kiegészítők, amikkel meg lehet lepni egy hölgyet vagy egy urat.

Az Orient karóra régen és ma is klasszikus!
15
Okt

A kiegészítők világában a karóra töretlenül őrzi helyét és népszerűségét. Egy ilyen időmérő a női és a férfi kiegészítők között is alapdarabnak számít, amit bármikor fel lehet csatolni a csuklóra. Ahogyan az ékszerek vagy a többi kiegészítő esetében is igaz, a karórákról is elmondható, hogy változatos minőségben készülnek. Egy időtálló darab mindig jó választás, mert szerethető, örök darab válhat belőle. Hol találhat ilyet? Például az Orient karórák között!

Edelwolle óraforgatókkal időmérői karbantartása és tárolása is meg van oldva!
16
Szept

Az automata órák tájékozott tulajdonosai jól tudják, hogy óraforgató doboz nélkül nem örülhetnek sokáig a kedvenc kiegészítőiknek. Az óraforgató dobozok használata biztosítja azt, hogy az automata szerkezetek karbantartása kifogástalan legyen és az órák hosszú ideig gond nélkül működhessenek.

Óratartó doboz: milyet érdemes vásárolni?
10
Aug

Óratartó dobozokból többféle is elérhető, amelyek más-más szempontrendszer szerint készülnek, ám egyvalami közös bennük: órák tárolására szolgálnak, mást nem is lehet bennük tartani. A díszesebb, finomabb kidolgozású darabok mellett lehet egyszerűbbeket is találni, emellett pedig a bennük elhelyezett órák száma különbözteti meg őket egymástól.

Orient karórák a modern úriembereknek!
16
Júl

A karóra a férfiak állandó kiegészítője, egyszerre elmaradhatatlan stílus elem és jól bevált időmérő eszköz. A kérdés kézenfekvő: melyik típus és márka tudja minden téren biztosítani ezeket a kritériumokat? Az Orient karórák évek óta a színvonalas karóra gyártás élvonalába tartoznak. A márka jellegzetes, elegáns stílusban készült termékeit sokan keresik és szívesen vásárolnak saját részre vagy ajándékba is Orient karórát.

A Nato óraszíjak nyárra kifejezetten ideálisak!
08
Jún

Nyári időszakban a karóra viselés sokaknak okoz kellemetlenségeket, főleg azoknak, akik hagyományos bőr óraszíjat hordanak. A forróságban szinte percek alatt beizzad az anyag alatt az emberek bőre, ami már önmagában irritáló érzetet kelt.

A Vostok Europe órákkal garantáltan kitűnhet a tömegből!
11
Máj

Ahány ember, annyiféle igény merülhet fel a karóra vásárlás során. Egyesek kifejezetten a megbízható, minőségi óraszerkezetekhez ragaszkodnak, másoknak pedig az esztétikai tényezők is fontosak. Vannak olyan órák, amik öltöztetik viselőjüket és különleges látványuk vonzza az emberek tekintetét. Ezek a kiegészítők sokat elárulnak tulajdonosaikról, például, hogy fontos számukra az igényes megjelenés, és szeretnének kitűnni a tömegből. Ha Önnek is fontosak az esztétikai tényezők, ugyanakkor a minőségről sem mondana le, ajánljuk figyelmébe a Vostok Europe órákat

Óraforgatókkal megőrizheti órái eredeti állapotát!
06
Ápr

A mechanikus órák még mindig nem tűntek el, sok helyen használják őket, mert pontosak és megbízhatóak. Az ilyen szerkezetek csak úgy tudják megőrizni a pontos működésüket, ha időről-időre felhúzzák őket. Nem lehet elvárni egy óra tulajdonostól sem, hogy minden alkalommal az óra felhúzásával foglalatoskodjon és észben tartsa, hogy erre mikor van szükség. Szerencsére nem is kell erre időt és energiát szánni, elég beszerezni egy óraforgatót a célra.

A Nato óraszíjakról röviden
03
Márc

Manapság igencsak sokan választják a Nato óraszíjakat: a legolcsóbb karóráktól kezdve a drágább, márkásabb termékekig egyre gyakrabban lehet találkozni az ilyen típusú óraszíjjal. Egyesek igencsak meglepődnek ezen a választáson, mert a többség azt gondolná a termékekről, hogy semmivel sem tudnak többet, mint a hagyományos, bőrből vagy fémből készült óraszíjak. Az igazság az, hogy több előnyük is van ezeknek a termékeknek, ezért nem véletlenül kerültek ennyire előtérbe az elmúlt években.

Az óratartó dobozok segítenek kiegészítői élettartamának növelésében!
17
Febr

Legyen szó bármilyen márkájú karóráról, ahhoz, hogy tulajdonosaik hosszú éveken át számíthassanak rájuk és gondoskodjanak az igényes megjelenésükről, a karbantartás mellett nagyon fontos odafigyelni a helyes tárolásukra.