TOP termékek

Partnereink

 

 

 

Elérhetőségeink

Órabox Kft.
+36-70/422-7835
oraboxkft@gmail.com
2316 Tököl Mester utca 23.

Szállítás: GLS 990 Ft-tól - Foxpost 1.190 Ft - Ingyenes 20.000 Ft felett

Blog

Óraszíjak színes választékban kaphatóak!

2021.01.21 09:46
Óraszíjak színes választékban kaphatóak!

Az óraszíj ugyanúgy az óra része, mint az óraszerkezet, természetesen a karórákra vonatkoztatva. A karóra egy időmérő és egy stílusos kiegészítő is egyben, amit minden nap a csuklónkra csatolunk, mint egy ékszert. Nem véletlenül van több karórája az igazi óra és kiegészítő rajongóknak, de legalábbis több óraszíja, ha más nem is.

Az óraszíjakat okosan összeválogatva lehet egy karórának több stílust, arcot is adni, ezzel párhuzamosan pedig a megjelenésünket is árnyalatokkal színezni, a stílusunkat finomítani. Nincs tehát más dolga egy óra tulajdonosnak, csak annyi, hogy leltárt készítsen a karóráiból, alaposan megvizsgálja a stílusát és ezek alapján az eredmények alapján válogassa össze az óraszíjakat.

Ahogyan az óráknak, úgy az óraszíjaknak is többféle változata létezik. Megkülönböztethetjük őket alapanyag és stílus szempontjából is. A különböző gyártók igyekeznek a vásárlóik igényei alapján megkomponálni a termék kínálatukat, többféle szíjat is tervezni és gyártani. Ugyanígy kaphatóak külön, egy bizonyos márkához, modellhez készült óraszíjak, arra az esetre, ha az eredeti már elhasználódott vagy valamilyen okból megsérült, használhatatlanná vált.

A mi webshopunkban is számos óraszíjat találnak az érdeklődők, válogathatnak márka, szín vagy alapanyag alapján is. Itt vannak mindjárt az Eulit bőrből készült modelljei, de ha valaki csak ehhez hasonló, kedvezőbb árú szíjat szeretne, akkor a szilikonból készült szíjak is szóba jöhetnek. Az elegancia nemcsak a bőr óraszíjat jelenti, nagyon hatásosak a fém változatok is, amik alkalmi megjelenéshez is csodásan illenek.

A sportosabb, hétköznapibb vonalat a szövet, illetve a bőr és szövet kombinációjából készült szíjak jelentik, mint például a WB Original kollekciója. A lényeg, hogy válasszunk az órához, annak minőségéhez és stílusához is passzoló szíjat.

Az óraszíjakat kedvező áron és színes választékból válogatva tudja megrendelni minden érdeklődő, aki saját részre vagy éppen ajándékba keres ilyen terméket. Találja meg nálunk az új kiegészítőit!