TOP termékek

Partnereink

 

 

 

Elérhetőségeink

Órabox Kft.
+36-70/422-7835
oraboxkft@gmail.com
2316 Tököl Mester utca 23.
Blog

Óratartó doboz: milyet érdemes vásárolni?

2020.08.10 15:34
Óratartó doboz: milyet érdemes vásárolni?

Óratartó dobozokból többféle is elérhető, amelyek más-más szempontrendszer szerint készülnek, ám egyvalami közös bennük: órák tárolására szolgálnak, mást nem is lehet bennük tartani. A díszesebb, finomabb kidolgozású darabok mellett lehet egyszerűbbeket is találni, emellett pedig a bennük elhelyezett órák száma különbözteti meg őket egymástól.

Ha óratartó dobozt szeretnénk vásárolni, akkor a meglévő, illetve tervezett karóráink száma kell, hogy legyen az elsődleges szempont, majd ez után következik a stílus. A legtöbb embernek csupán egy-két karórája van, amit szinte minden nap hord, ám vannak olyanok – nem is kevesen –, akik gyakorlatilag gyűjtik az órákat, és minden nap más-más darabbal a csuklójukon lépnek ki a házuk ajtaján. Ezen túl persze vannak a szó szerinti óragyűjtők, akik több tucat, vagy akár több száz órával rendelkeznek; nekik nem is kell magyarázni, miért érdemes óratartó dobozt vásárolni.

Aki egyszer rákap az óravásárlás ízére, az nehezen tudja magát visszafogni egy-egy vágyott darab láttán – ennek köszönhető a használt karórák kereskedelmének kvázi virágzása. A kezdő karóra-rajongók általában megelégszenek néhány típussal, ám ez a szám könnyen elérheti a tízet is, méghozzá rövid időn belül. Az átlagos felhasználóknak azonban elegendő lehet egy 3-5 darab tárolását lehetővé tevő óratartó doboz is, legfeljebb a későbbiekben ki kell azt egészíteniük egy további tárolóval is.

Ha Ön is szeretné biztonságosan, a szennyeződésektől távol tartva tárolni karóráit, érdemes beszereznie egy óratartó dobozt! Az órái száma szerint választhat az egy, a 24, illetve a kettő közötti tárolási kapacitású óratartó dobozok közül, melyek mindegyike kiváló minőségű, ám akadnak közöttük egyszerűbb és igényesebb darabok is. Döntsön az ízlésének megfelelő típus mellett, és rendelje meg webáruházunk kínálatából, csupán néhány kattintással!

Ha kérdése lenne óratartó dobozainkkal, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!