TOP termékek

Partnereink

 

 

 

Elérhetőségeink

Órabox Kft.
+36-70/422-7835
oraboxkft@gmail.com
2316 Tököl Mester utca 23.

Szállítás: GLS 990 Ft-tól - Foxpost 1.190 Ft - Ingyenes 20.000 Ft felett

Blog

Szeretné bővíteni a készletét? Válassza a Vertigo férfi karórát!

2023.03.02 09:45
Szeretné bővíteni a készletét? Válassza a Vertigo férfi karórát!

A Vertigo karóra nem hiányozhat a gyűjteményből. Válassza ki az Önnek tetsző darabot a kínálatból, legyen stílusos karórája a változatos megjelenéshez!

Ne viselje folyamatosan ugyanazt a karórát!

Nagyon sokan elkövetik azt a hibát, hogy éveken át ugyanazt a karórát hordják. Egyesek egyszerűen csak ragaszkodnak az adott darabhoz, mások pedig azért kényszerülnek erre, mert csak egy kiegészítővel rendelkeznek. Nem mindenki tudja, de a folyamatos hordás nem igazán tesz jót a karóráknak, szükségük van arra, hogy egy ideig pihentessék őket.

Esztétikai szempontból sem túl ideális ugyanazt a darabot felvenni egy ünnepi alkalomra vagy a munkába járáshoz. Érdemes inkább egy változatos gyűjteményt kialakítani, ahol többféle stílusú kiegészítő is megtalálható, így lehetőség van a rendszeres cserélgetésre. Így nem jelenthet kihívást összehangolni az öltözéket és a karórát.

Vertigo férfi karórával bővítse a gyűjteményt!

Vertigo karóraVertigo karórák igen magas esztétikai és mechanikai értékkel bírnak, kifogástalan kiegészítők, amelyek nem hiányozhatnak a gyűjteményből. A stílusos karórák öltöztetnek, nagy előnyük, hogy egyszerűen beépíthetők az öltözékbe. A Vertigo márka választéka izgalmas és változatos, ahol többféle termékkel is találkozhatnak az érdeklődők.

A Vertigo karórák pontosak, rendkívül megbízhatók, amelyek hosszú éveken át kiszolgálják a tulajdonosaikat, és gondoskodnak az igényes megjelenésről is.

Mire érdemes figyelni még a karórák viselésével kapcsolatban?

A hölgyek közül sokan lazán hordják a karórákat, azonban ez a forma nem igazán mutat előnyösen az uraknál. Mindenképp a csukló méretéhez pontosan kell beállítani a szíjat. Fontos ugyanakkor, hogy ne legyen szoros a karóra, mert úgy nagyon kényelmetlen viselni, még egy Vertigo kiegészítőt is. A szoros karórák bőrirritációt eredményezhetnek és a vérellátást is akadályozhatják, ami az érzékenyebbeknél akár rosszullétekhez is vezethet. Az ingujjra nem érdemes tenni a karórát, mert így sem mutat jól, ráadásul még kellemetlen érzetet is okoz az, hogy folyamatosan igazgatni kell a szíjat.

Vertigo karóraAz is gyakran vita tárgya az óraviselésnél, hogy a férfiaknak melyik kezükre kell rakniuk a kiegészítőt? Az igazság az, hogy egyre inkább nincsenek szabályok ezen a területen. Ha az ember azt szeretné, hogy az óra hosszú élettartamú legyen, és kímélné, célszerű a domináns kéz helyett a másikat választani. Ez azt jelenti, hogyha valaki balkezes, tanácsos a jobb oldalon viselni a karórát. Ráadásul így még kényelmesebb is megnézni az órát, hiszen a domináns kéz addig tudja végezni a feladatokat.

A Vertigo karórákon kívül számos lenyűgöző, elegáns kiegészítővel találkozhat még, megéri körbenézni az online üzletben, ahonnan többféle kiegészítőt is megrendelhet. Webáruházunkkal kényelmesen és egyszerűen bővítheti a karóra gyűjteményét. Rengeteg időt, energiát spórolhat meg velünk, ráadásul a sorban állás miatt sem kell bosszankodnia, és a nyitvatartáshoz sem kell alkalmazkodni.

Szeretne esetleg ajándékot is vásárolni? Ez esetben is tanácsos gondolni a webshopra! A karórák rendkívül népszerűek a különböző ünnepekkel kapcsolatban is, termékeink bármilyen jeles eseményen megállják a helyüket. Egy szép, minőségi kiegészítőnek a hölgyek is örülnek. Legyen szó névnapról, születésnapról, évfordulóról, az elegáns karórákkal senki nem tévedhet.

Igyekszünk a vonzó ajánlatokra is odafigyelni, folyamatos akciókkal várjuk a vásárlókat, akik így egyes darabokhoz igen kedvező áron juthatnak hozzá.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.