TOP termékek

Partnereink

 

 

 

Elérhetőségeink

Órabox Kft.
+36-70/422-7835
oraboxkft@gmail.com
2316 Tököl Mester utca 23.

Szállítás: GLS 990 Ft-tól - Foxpost 1.190 Ft - Ingyenes 20.000 Ft felett

Blog

Kettőnél több órához már óraforgatóra is szükség van

2022.12.05 09:25
Kettőnél több órához már óraforgatóra is szükség van

Az automata órák működtetése egyszerűbb, mint valaha. Modern óraforgatók biztosítják az óraszerkezetek mozgásban maradását.

Egy automata óraszerkezet a karóra viselése közben mozgásban van, ennek köszönhetően az óra felöltődik. Használat közben az óra súlya fel tudja húzni a szerkezetet. Mi a helyzet akkor, ha valakinek nem egy, hanem több karórája is van? Egyszerre nem viseli az összes órát, némelyiket pedig lehet, hogy nem is rendszeresen hordja. A több órával rendelkező óra tulajdonosok azok, akiknek szüksége van egy megbízható óraforgatóra.

Az óraforgató egy olyan szerkezet, ami utánozza az óra viselése közben történő mozgást. A forgatás közben az automata óra anélkül tud felhúzott állapotba kerülni, hogy a tulajdonos csuklóján lenne. Egy óraforgató több programmal is rendelkezik, azért, hogy minél változatosabb mozgást produkáljon, így utánozva a természetes mozgását a csuklón viselt karórának.

A forgatáshoz választható programok az óra járásával megegyező vagy azzal ellentétes irányba forgatják az órát, annak igénye szerint. A programtól függően több ezer fordulatot tesz meg az óra, ami a karóra viselésének átlagos idejét tudja utánozni. A váltott mozgatás előnye, hogy az óra oldalait egyenletesen terheli.

Az óraforgató a behelyezhető karórák számától függően tartalmaz egy vagy több, puha, kerek elemet, amire a karórát kell rögzíteni, majd kiválasztani a forgató programot. Az Edelwolle óraforgatói elsőrangú termékek az óraforgatók között. Elegáns külsővel, kompakt mérettel rendelkeznek, több módon is működtethetőek, hálózatról, elemről vagy usb csatlakozóról is. Japán motorral, csendes működéssel forgatnak. Tartsa mozgásban az időt, rendeljen prémium Edelwolle óraforgatókat stílusos formában!

Az óra webáruházunkban nemcsak márkás karórák sorakoznak, hanem az időmérő szerkezetek karbantartásához tervezett eszközök, kiegészítők is az áruválaszték részét képezik. Az óragyűjtők, hobbi óra rajongók és elkötelezett óra tulajdonosok is megtalálják a számukra legjobb terméket a mi kínálatunkban. Az idő telik, ne maradjon le a legjobb ajánlatainkról!