TOP termékek

Partnereink

 

 

 

Elérhetőségeink

Órabox Kft.
+36-70/422-7835
oraboxkft@gmail.com
2316 Tököl Mester utca 23.

Szállítás: GLS 990 Ft-tól - Foxpost 1.190 Ft - Ingyenes 20.000 Ft felett

Vostok Europe karóra

Vostok Europe karóra: Tradíció és európai stílus keletről.

 Ingyenes házhozszállítással, és értékes ajándékokkal!

Hatalmas választékban, raktárról azonnal!

Egy kis sikertörténet néhány mondatban: 2003-ban azzal a céllal alapították meg a Koliz Vostok óragyárat Litvániában, hogy Vostok Europe néven új óramárkát fejlesszen ki és gyártson a mai trendeknek és elvárásoknak megfelelően főleg a nyugat-európai piacra összpontosítva. A Vostok Europe első kollekciója először 2004-ben a bázeli órakiállításon volt megtekinthető, amely az érdeklődők és kritikusok körében is nagy tetszést és meglepetést okozott, ugyanis egészen addig a Vostok Europe projekt egy igen szűk körben őrzött titok volt. A gyár éppen aktuális kollekciójának minden darabja limitált példányszámban gyártott modell a kezdetek óta. A legtöbb típusból 3000 darab készül, de nem ritka az 1000, illetve 500 darabos széria sem. Ami még talán fontos a Vostok Europe márkaösszes régi és leendő rajongójának, hogy a gyár minden évben céljai közé tűzi, hogy új "családot" mutasson be és kezdjen gyártani. Ennek az elvnek a legutóbbi tagja az SSN571 Nautilus.

A Vostok Europe órákat azoknak a kedves órabarátoknak, óragyűjtőknek ajánljuk, akik szeretnének „kitűnni a tömegből”, akik szeretik, ha kedvencük „nem jön szembe az utcán”!
A Vostok Europe órákra jellemző, hogy minden darab nagy odafigyeléssel kézzel készül minőségi anyagok felhasználásával. Mind limitált darabszámban készül, extravagáns, vagy sportosan elegáns megjelenéssel.

A Vostok Europe órái közül mindenki megtalálhatja a maga ízlésének megfelelő darabot, legyen az nő, férfi, fiatal vagy idősebb. Bőrszíjjal, szilikon szíjjal, vagy fémszíjjal is kaphatóak!
Webáruházunkban most minden Vostok Europe karóra mellé értékes ajándékot adunk, óratartó dobozt, vagy óraforgatót!

 

Minőség az időmérésben: Vostok Europe karórák

A karóra nem egyszerű időmérő eszköz, jóval több annál, nem véletlenül viselik olyan sokan még mindig, dacára annak, hogy egyéb módon is meg lehet tudni a pontos időt. A karóra értéket képvisel, különösen akkor, ha minőségi, dizájn darab, ami egy ismert márka neve alatt készült. Értékes kiegészítő, egyúttal státusz szimbólum is, valamint az önkifejezés eszköze. A divatban mindig lesz helye ennek a kiegészítőnek, ami mindenféle alkalomra stílusos kiegészítőként tud jelen lenni.

Ahhoz, hogy egy karóra valóban ilyen státuszt töltsön be, kell, hogy legyen múltja, presztizse. Ilyenek a Vostok Europe karórák is. A Vostok Europe karórák ugyan még fiatalnak számítanak az óragyártás területén, de már hírnevet és elismerést vívtak ki maguknak. Csupán 2003 óta készülnek a Koliz-Vostok és a ChystopolWatchFactory óragyártók egyesülésének köszönhetően. A Litvániában, Vilniusban megszülető óramárka azóta felkerült térképre és egyediségével sok rajongót szerzett magának. A Vostok Europe karórák modern, kissé férfias külseje a klasszikus megbízható, minőségi működéssel párosul. A szovjet hagyományok megőrzése mellett a cég tervezői haladnak a korral és a legmodernebb technológiákat is segítségül hívják a Vostok Europe karórák elkészítéséhez. Ennek köszönhetően kiemelkedő színvonalú, időtálló, megbízható modellek születnek a gyárban. A márkára jellemző, hogy minden szériából limitált kollekciót gyárt csak, tehát a karóráik amiatt is keresettek, hogy kevés készül belőlük. Egy valódi, sorszámozott Vostok Europe karórát birtokolni tehát igazi megtiszteltetés és irigylésreméltó kiváltság.

Amennyiben Ön is vágyik egy saját Vostok Europe karórára, nézze meg, mit kínál a webáruházunk, és rendelje meg kínálatunkból új óráját! Minden Vostok Europe karóra mellé ajándékot adunk, a szállítást pedig ingyenesen végezzük egy bizonyos összeghatár felett. Tudjon meg többet karóráinkról a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!