Vostok Europe karóra

Fő kategória >Vostok Europe karóra

Vostok Europe karóra: Tradíció és európai stílus keletről.

 Ingyenes házhozszállítással, és értékes ajándékokkal!

Hatalmas választékban, raktárról azonnal!

Egy kis sikertörténet néhány mondatban: 2003-ban azzal a céllal alapították meg a Koliz Vostok óragyárat Litvániában, hogy Vostok Europe néven új óramárkát fejlesszen ki és gyártson a mai trendeknek és elvárásoknak megfelelően főleg a nyugat-európai piacra összpontosítva. A Vostok Europe első kollekciója először 2004-ben a bázeli órakiállításon volt megtekinthető, amely az érdeklődők és kritikusok körében is nagy tetszést és meglepetést okozott, ugyanis egészen addig a Vostok Europe projekt egy igen szűk körben őrzött titok volt. A gyár éppen aktuális kollekciójának minden darabja limitált példányszámban gyártott modell a kezdetek óta. A legtöbb típusból 3000 darab készül, de nem ritka az 1000, illetve 500 darabos széria sem. Ami még talán fontos a Vostok Europe márkaösszes régi és leendő rajongójának, hogy a gyár minden évben céljai közé tűzi, hogy új "családot" mutasson be és kezdjen gyártani. Ennek az elvnek a legutóbbi tagjai az Ekranoplan 2, és az Undiné.


1 új
1 termék
6:3 Limited Edition
9 termék
Almaz
5 termék
Anchar
6 termék
Ekranoplan 2
13 termék
Energia
8 termék
Expedition Everest
16 termék
Expedition North Pole
18 termék
Gaz-14 Limousine
11 termék
Lunokhod 2
2 termék
Mriya 2
5 termék
N1 Rocket
4 termék
Undiné (Női)


A Vostok Europe órákat azoknak a kedves órabarátoknak, óragyűjtőknek ajánljuk, akik szeretnének „kitűnni a tömegből”, akik szeretik, ha kedvencük „nem jön szembe az utcán”!
A Vostok Europe órákra jellemző, hogy minden darab nagy odafigyeléssel kézzel készül minőségi anyagok felhasználásával. Mind limitált darabszámban készül, extravagáns, vagy sportosan elegáns megjelenéssel.

A Vostok Europe órái közül mindenki megtalálhatja a maga ízlésének megfelelő darabot, legyen az nő, férfi, fiatal vagy idősebb. Bőrszíjjal, szilikon szíjjal, vagy fémszíjjal is kaphatóak!
Webáruházunkban most minden Vostok Europe karóra mellé értékes ajándékot adunk, óratartó dobozt, vagy óraforgatót!