TOP termékek

Partnereink

 

 

 

Elérhetőségeink

Órabox Kft.
+36-70/422-7835
oraboxkft@gmail.com
2316 Tököl Mester utca 23.

Szállítás: GLS 990 Ft-tól - Foxpost 1.190 Ft - Ingyenes 20.000 Ft felett

Blog

Campagnolo óraszíjak valódi bőrből

2022.01.11 10:54
Campagnolo óraszíjak valódi bőrből

Campagnolo óraszíjak minőségi alapanyagból gyártva! A bőr óraszíjak elkötelezett hívei nem fognak csalódni a kínálatunkban!

A karóra egy olyan időmérő kiegészítő, ami a férfiak és a nők megjelenésének is az egyik hangsúlyos eleme. A karórát a stílusukhoz választják a vásárlók és általában gondosan ügyelnek arra, hogy ez a kiegészítő mindenhez passzoljon, amit viselnek. Egy magasabb árkategóriába tartozó, márkás órához az új óraszíjat is hasonló tulajdonságok alapján kell kiválasztani.

Campagnolo óraszíj olyan óraszíj, ami nagyszerűen illik minden, elegáns, illetve klasszikus karórához. Ha olyan óraszíjat keres, ami első látásra vitathatatlanul elegáns és nagyon kifinomult, akkor a Campagnolo óraszíjakat ajánljuk a figyelmébe. A Campagnolo óraszíjakra igaz az, hogy kimagasló minőségű alapanyagból készülnek. Az óraszíjak elkészítéséhez többféle, valódi állatbőrt is felhasználnak a márka gyárában. Az óraszíjak többek között igazi gyíkbőrből, bivalybőrből, borjúbőrből és struccbőrből is készülnek.

Az állatbőr felhasználása teszi értékessé a Campagnolo óraszíjakat, hiszen ez az alapanyag puha tapintású, nemes megjelenéssel rendelkezik, emellett pedig kellemes illatuk van és gyönyörű színekkel készülnek . Az állatbőr előbb felsorolt tulajdonságaiban ráadásul hosszú távon is tud gyönyörködni a tulajdonosa, hiszen az élettartama és a minősége széles körben ismert. A Campagnolo óraszíjakról is elmondható, hogy nem csupán pár hétre és nem is pár hónapra tudja hordani őket a vásárló. A Campagnolo óraszíjakkal évekre tud tervezni, ezért úgy válasszon a fekete, barna, piros vagy zöld, krokodilbőr mintás vagy sima szíjakból, hogy az a karórája megszokott kiegészítője lesz.

Campagnolo óraszíj olasz termék, amiből színes választék áll rendelkezésére az érdeklődőknek. A karóra webshopban azok is megtalálják a számításaikat, akik a sportosabb stílus kedvelői. A Cordura szövet óraszíjak ugyanazt a magas színvonalat képviselik hasonlóan sokféle színárnyalatban, mint a bőr változatok.