Óratartó doboz

Fő kategória >Óratartó doboz

Óratartó doboz, óradoboz, óratartó vitrin széles szín- és méretválasztékban!

Óratartó dobozaink 1-24 karóra tárolására alkalmasak. Óradobozaink több -féle típusban kaphatóak, bőr, karbon és lakkozott fa. A puha belsőt plüss vagy szövet biztosítja. Az óradobozt stabil zsanérokkal látták el, amelyek kulccsal zárhatóak is. Kaphatóak üvegablakos óratartó dobozok is, illetve teljesen zárt óradoboz is. Termékkínálatunkban kaphatóak még 20-30 karóra tárolására alkalmas óratartó vitrin is, valamint óratartó bőrönd is.

 

 


Sorrend:
Sorrend:

Az igazi óragyűjtőknek szükségük van olyan kiegészítőkre, melyekben kedvenc óráikat tárolhatják. A modern óratartó dobozok tökéletes segítséget nyújtanak az órák otthoni biztonságos és elegáns tárolására, ráadásul megóvhatja óráit a porosodástól és a lehetséges sérülésektől is, ha egy minőségi óradobozban tárolja azokat.  Az Orabox.hu nem csak minőségi és márkás karórákkal várja Önt, hanem elegáns, stílusos és megbízható óratartó dobozokkal, óratartó vitrinekkel is, melyekben eltárolhatja kedvenc karóráit, hogy bármikor felvehesse azt a bizonyos darabot, amelyre aznap épp szüksége van, a többit pedig ezalatt biztos helyen tudhatja mentesen a portól és sérülésektől. Kínálatunkban rengeteg különböző kiszerelésben elérhető óratartó doboz közül válogathat, akár  3, 6, 12, 24 és 30 férőhelyes tárolók közül is, melyek mind minőségi mesterséges bőrből, vagy fából készültek, belül pedig ízléses mikroplüss bélést kaptak. Mindezek segítenek Önnek abban, hogy letisztult, ám elegáns körülmények között tárolhassa és mutathassa meg kollekcióját ismerősöknek, más gyűjtőknek bármikor, amikor szeretné!

Ízléses óratartó dobozaink rendkívül jó minőségű mesterséges bőrrel rendelkeznek, melyek fekete, barna vagy karbon színben választhatóak egyedülálló fehér varrással díszítve. Miért érdemes óratartó dobozainkat választani? Praktikus méret, zárható kivitel, nagy szín- és méretválaszték, masszív és igényes kialakítás, mely biztonságot nyújt a karórák számára az otthoni tárolás és szállítás során egyaránt. Ha Ön is fektetett már pénzt komolyabb karórába, akkor tudja, hogy mennyire fontos épségének megőrzése. Óratartó dobozainkkal biztosíthatja, hogy órája mindig biztonságosan legyen tárolva a nap 24 órájában stílusos és elegáns körülmények között. Webáruházunkban pár kattintással leadhatja rendelését, valamint részletesebb információkat is talál termékeinkről, úgy mint az  óradoboz teljes méreteit, vagy a belső fakkok méreteit is. Vásároljon Ön is nálunk karórákat, kiegészítőket elérhető áron és akár ingyenes házhozszállítással!