TOP termékek

Partnereink

 

 

 

Elérhetőségeink

Órabox Kft.
+36-70/422-7835
oraboxkft@gmail.com
2316 Tököl Mester utca 23.
Blog

Rios óraszíj: kézzel készült mestermű

2021.06.17 13:35
Rios óraszíj: kézzel készült mestermű

Rios óraszíjakat eredeti kivitelben megtalálja nálunk, kedvező áron! A karórákhoz éppen úgy hozzátartozik az óraszíj, mint egy stílusos összeállításhoz a kifinomult kiegészítők. Ha ezek nem illenek össze, az egésznek az összhatása vész el.

Rios óraszíjak valódi bőrből készülnek, tartósak, puha tapintással rendelkeznek, öröm őket viselni. A karórájához szeretné az új szíjat kiválasztani, mert a régi már elhasználódott, elszakadt? A Rios óraszíjakban nem fog csalódni, ha olyan karóra szíjakat keres, amik elegáns, stílusos karórához készültek.

Hamisítatlan német minőséget ismerhet meg minden vásárló, aki a Rios termékeit csatolja a csuklójára. Valódi, puha, finom árnyalatú bőrből, kézzel készült óraszíjakról van szó. Látványra, tapintásra, érzetre is egyértelműen prémium minőség a régi, családi vállalkozásra épülő cég minden egyes terméke. Egy ilyen karóra szíjnak nem csupán esztétikus külseje van, hanem értékkel is rendelkezik.

A karóra webáruházunkban óriási választék áll rendelkezésére minden vásárlónak a kedvező ár-érték arányban kapható Rios óraszíjakból is.Megannyi árnyalatban készült, dekoratív varrással díszített, minőségi óraszíjakból válogathatnak a vásárlók, akik meg szeretnék találni a karórájukhoz és a stílusukhoz illő szíjat.

Rios óraszíjak igényes és kifinomult kiegészítői lesznek a hasonló kategóriájú karórának. Ha jól tudja, hogy milyen karórát szeretne viselni és már csak a szíj az, ami hiányzik, a webshopunkban a stílusához illő óraszíjat talál. A  Rios óraszíjak prémium minőséget képviselnek és ennek megfelelően időtálló kiegészítő válik belőlük. Az óraszíj  legalább olyan fontos, mint az óra, a kettő együtt adja a karórát. A pontosság, a stílus mind a karóra tulajdonságai közé tartozik. Ha eredeti Rios karóra szíjat választ, ezeket a tulajdonságokat a saját karórájáról is elmondhatja majd!

Lépjen kapcsolatba a kollégáinkkal, ha az általunk forgalmazott termékekről van kérdése! A megadott elérhetőségeink egyikén tud tájékozódni a termékekről!