TOP termékek

Partnereink

 

 

 

Elérhetőségeink

Órabox Kft.
+36-70/422-7835
oraboxkft@gmail.com
2316 Tököl Mester utca 23.

Szállítás: GLS 990 Ft-tól - Foxpost 1.190 Ft - Ingyenes 20.000 Ft felett

Blog

Az Orient karóra régen és ma is klasszikus!

2020.10.15 12:20
Az Orient karóra régen és ma is klasszikus!

A kiegészítők világában a karóra töretlenül őrzi helyét és népszerűségét. Egy ilyen időmérő a női és a férfi kiegészítők között is alapdarabnak számít, amit bármikor fel lehet csatolni a csuklóra. Ahogyan az ékszerek vagy a többi kiegészítő esetében is igaz, a karórákról is elmondható, hogy változatos minőségben készülnek. Egy időtálló darab mindig jó választás, mert szerethető, örök darab válhat belőle. Hol találhat ilyet? Például az Orient karórák között!

Az Orient karórát már nem kell bemutatni azoknak, akik kicsit is járatosak a márkák és az időmérők világában. Az Orient karóra egyszerre képes megőrizni klasszikus értékeit és lépést tartani a divattal. Ezt bizonyítja webshopunk néhány új terméke is, ami az Orient férfi karórák kínálatát gyarapítja.

Ezeken az Orient karórákon már első látásra megakad a szeme az érdeklődőnek. A nemesacél tok és a szintén nemesacél óraszíj kristályüveggel fedett óraszerkezetet fog közre. Ezeknek az új modelleknek az óralapja a klasszikus óralapokkal ellentétben színes. A nemesacél és a kristályüveg elegáns és stílusos, a színes óralap pedig anélkül bolondítja meg az egészet, hogy oda nem illőnek éreznénk. A nemesacél azok számára is ideális megoldás, akiknek a bőre esetleg érzékeny a nemesfémekre. Az óra vízálló és automata szerkezettel készül. Az automata óra mechanikus órát jelent, amihez nem kell elem, ugyanis a szerkezet a mozgásból merít energiát a működéshez. Ezt az órát nem arra tervezték, hogy a gardróbban porosodjon!

Az Orient karóra egyértelműen az ízlés, a stílus, az érték megtestesítője, ráadásul a sokszínűségnek köszönhetően bárki megtalálhatja a hozzáillő, személyre szabott kiegészítőt.

Az Orient karórák legújabb modelljeit azonnal meg tudja vásárolni a webshopunkból! Ha megtetszett valamelyik Orient férfi karóra, csak válassza ki és ne feledkezzen meg az kedvezményekről, illetve az ajándékokról sem! Nálunk vásárolni egyszerűen csak a legjobb döntés, akár ajándékot keres, akár saját magát szeretné meglepni egy divatos darabbal!