TOP termékek

Partnereink

 

 

 

Elérhetőségeink

Órabox Kft.
+36-70/422-7835
oraboxkft@gmail.com
2316 Tököl Mester utca 23.

Szállítás: GLS 990 Ft-tól - Foxpost 1.190 Ft - Ingyenes 20.000 Ft felett

Blog

Bőr óraszíjaink a prémium minőséget jelentik!

2022.03.16 12:30
Bőr óraszíjaink a prémium minőséget jelentik!

Bőr óraszíjak valódi bőrből, színes választékban! A webáruházunkban férfi és női karórákhoz is forgalmazunk igényes óraszíjakat!

Az óraszíjak hangsúlyosak, de mégis az a feladatukat, hogy magát  a karórát kiemeljék. Egy ízléses, minőségi darabhoz hasonló jellemzőkkel bíró óraszíjat ajánlatos választani. Mi lenne erre a célra alkalmasabb egy bőr óraszíjnál! A karóra webáruházunkban a bőr óraszíjakból fantasztikus kínálat áll rendelkezésre a karóra tulajdonosok számára. Válogasson a valódi bőrből gyártott, német termékek közül, ha ilyen tulajdonságokkal rendelkező kiegészítőt keres!

bőr óraszíjak választékában méretek szerint lehet különbséget tenni a karóra szíjak között. Többféle vastagságú óraszíj is készül bőrből, a 16 mm a legkisebb, a 26 mm pedig a legszélesebb változat, ami kapható a webshopunkban. Az óraszíjak között nem csak méret alapján lehet különbséget tenni. Az óraszíjak alapanyaga bőr, de nem mindegyik egyforma, ugyanis egyesek marhabőrből készülnek, mások pedig finom, olasz borjúbőrből. A bőr óraszíj lehet egyszerű vagy finom mintázatú, a bőr színét kiegészíthető a varrás, ami a bőrrel színben harmonizál. A bőr örök klasszikus, akkor is, ha kiegészítőkről van szó. Finom, elegáns, értékes alapanyag, amiből csodás tárgyak készülnek, például óraszíjak!

Egy jól megválasztott karóra, illetve óraszíj olyan kiegészítő, ami a stílust, az ízléses megjelenést tovább tudja fokozni. Ha Önnek ez a célja, akkor ne hagyja ki a páratlan kínálatunkat, vásárolja meg tőlünk az új kiegészítőit! Egyes termékeinkhez választható ajándékot is adunk a vásárlóknak!

A karóra webshopunkban igényes, gyönyörűen kidolgozott és tartós óraszíjak széles választéka várja a vásárlókat, köztük bőr óraszíjak is elérhetőek. Ha szeretne tőlünk rendelni online, néhány, egyszerű lépésben azonnal meg is tudja tenni! A nálunk kapható termékekről, óraszíjakról, óratartó dobozokról, karórákról vagy óraforgató dobozokról is szívesen adunk további felvilágosítást az egyik, megadott elérhetőségünkön! Keresse kollégáinkat bizalommal telefonon vagy írjon üzenetet!