TOP termékek

Partnereink

 

 

 

Elérhetőségeink

Órabox Kft.
+36-70/422-7835
oraboxkft@gmail.com
2316 Tököl Mester utca 23.

Szállítás: GLS 990 Ft-tól - Foxpost 1.190 Ft - Ingyenes 20.000 Ft felett

Blog

Tárolja stílusosan, mutatós óratartó dobozban kedvenc karóráját!

2022.11.10 08:56
Tárolja stílusosan, mutatós óratartó dobozban kedvenc karóráját!

Óratartó dobozt érdemes használni, hiszen nem csak stílusos, hanem hatékonyan védi is az érzékeny készülékeket. Vásároljon kedvére kínálatunkból Ön is! 

Egy óra gyakran többet jelent a tulajdonosának, mint egy időmérő eszköz. A márkás, megbízható készüléknek fontos szerepe van a megjelenésben is, nem csak abban, hogy megmutatja a pontos időt. Azonban ahhoz, hogy az óra sokáig megőrizze szépségét és évtizedeken át pontosan működjön, érdemes odafigyelni arra, hogy amikor nem használja, akkor is biztonságban legyen. 

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy amikor fáradtan hazaérve leveszik az órájukat, leteszik azt az első polcra vagy asztalra. Ez több szempontból sem szerencsés: egyrészt, ha mindig máshová kerül, nem lesz könnyű megtalálni, amikor szükség van rá, másrészt könnyen leeshet és megsérülhet. 

Ez utóbbi a legnagyobb probléma: a gyakran használt asztalról, polcról sajnos nem nehéz véletlenül lelökni a készüléket, ezért célszerű neki biztonságosabb helyet keresni. A legjobb, ha rendszeresít egy óratartó dobozt, amit mindig egy helyen tart és hazaérve egyből abba helyezi el kedvenc időmérőjét. 

Az óratartó doboznak ideális helye lehet az éjjeliszekrényen, az előszobai komódon, a dohányzóasztalon, de még a gardróbban is. A lényeg, hogy mindig ugyanott legyen, olyan helyen, amit könnyen elér és ahol egyébként is megfordul készülődés, öltözés közben, így nem felejti el felvenni sem az órát. 

Az óratartó doboz ajándéknak is nagyszerű egy olyan ember számára, aki féltve vigyáz a karórájára. Számtalan változatban kapható, de az igényes megjelenés, a puha belső és a biztos védelmet nyújtó kivitel valamennyi dobozban közös. Cégünk kínálatában az egy óra számára ideális termékek mellett olyanok is megtalálhatóak, amelyekben több óra is kényelmesen tárolható. Egyes dobozok zárhatóak, külön kulccsal ellátottak

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az óratartó dobozok iránt, nézzen körül webshopunkban és rendeljen kedvére! Ha kérdése lenne termékeinkkel vagy a megrendelés menetével kapcsolatban, bátran forduljon munkatársainkhoz!