TOP termékek

Partnereink

 

 

 

Elérhetőségeink

Órabox Kft.
+36-70/422-7835
oraboxkft@gmail.com
2316 Tököl Mester utca 23.
Blog

Fa óratartó doboz, az óra tulajdonosok stílusos ajándéka!

2020.11.17 09:44
Fa óratartó doboz, az óra tulajdonosok stílusos ajándéka!

A karácsony már nincs messze, ez azt jelenti, hogy egyre inkább szorít az idő azok számára, akik még nem döntötték el, hogy kit, milyen ajándékkal lepjenek meg. A karácsonyi ajándékok sok mindenki számára az év fénypontját jelentik, ennek megfelelően sokkal több időt és készülődést szánnak a kiválasztásukra. Mi lehet az, amivel meg lehet örvendeztetni valakit, akit ismerünk és szeretünk? Egy klasszikus és közkedvelt ajándék a karóra. De mi a helyzet akkor, ha valakinek már van karórája, méghozzá nem is egy? Érdemes kicsit kreatívnak lenni és körbejárni a dolgot. A karórákhoz kapcsolódóan is vannak még olyan kiegészítők, amikkel meg lehet lepni egy hölgyet vagy egy urat.

Az óraszíjak, óraforgatók mellett óratartó dobozzal is ki lehet egészíteni egy karóra rajongó készleteit. Az óratartó dobozokból is meggyőző kínálattal várjuk az érdeklődőket. Tekintse meg a termékeinket, ha még keresi az idei karácsonyi ajándékot és találja meg nálunk azt a meglepetést, ami a legjobban illik az elképzeléseihez!

Az óratartó dobozok többféle változatban kaphatóak webshopunkban. Egy ilyen tároló sokféle lehet a tulajdonságok szempontjából. A mérete, az alapanyaga, a kialakítása is változatos, hogy minden karóra tulajdonos az igényeihez és a stílusához illőt találja meg.

 fa óratartó dobozok igazán dekoratívak, kifinomultak, mégsem giccsesek. Helyet kaphatnak a gardróbba, de az öltözőasztalon is, ahol szem előtt vannak. A természetes alapanyagok, a natúr színek, a szép lakkozás elegáns kiegészítővé teszik a  fa óratartó dobozt.  fa óratartó doboz zárt vagy üvegablakos változatban is kapható, belseje plüss anyaggal bélelt, a sarkokat aranyszínű zsanérok fogják össze. Egy vagy akár 24 darab óra tárolására is alkalmasak a  fa óratartó dobozok, attól függően, hogy milyen méretet választ. Egy teljes óra kollekció is elfér bennük, igényes és stílusos dobozt biztosítva a kiegészítők számára. 

 fa óratartó dobozokat online meg tudja rendelni, kedvező áron! Vásárolja meg a hiányzó ajándékokat karácsonyra, óra tulajdonos ismerőseinek! A  fa óratartó dobozokról szívesen adunk további információt elérhetőségeinken!