TOP termékek

Partnereink

 

 

 

Elérhetőségeink

Órabox Kft.
+36-70/422-7835
oraboxkft@gmail.com
2316 Tököl Mester utca 23.
Blog

Az óratartó dobozban rejlő előnyökről

2021.03.11 09:27
Az óratartó dobozban rejlő előnyökről

Az óratartó dobozok használata garantálja, hogy értékes kiegészítői a lehető legtovább megőrizzék eredeti állapotukat! A karórák nem csupán divatos kiegészítők, a legtöbbjük értékes ékszer is, aminek komoly ára van. Természetesen, hogy az ilyen értékekre fokozottan vigyázni kell és gondoskodni róluk. A karórákról hogyan lehet gondoskodni? Az egyik teendő az, hogy a karóra tulajdonosa minőségi óratartó dobozokat használ.

óratartó dobozokAz óratartó dobozok arra valók, hogy a karórákat tárolni lehessen bennük, ha pedig utazásra is magával viszi kiegészítőit, értékeit a tulajdonosuk, akkor a szállítást is biztonságosan meg lehet oldani ilyen tárolók segítségével. Minden karóra tulajdonosnak ajánljuk figyelmébe ezeket a praktikus, dekoratív és nélkülözhetetlen tartókat, ha azt szeretné, hogy órái a legtovább sértetlenek maradjanak akkor is, ha éppen nem viseli őket.

Akinek több karóra is van a birtokában vagy egyenesen gyűjtőnek mondhatja magát, az a legtöbb kiegészítőt egyébként is megbízható helyen tárolja, tehát nem viseli állandóan.

Az óradobozok többfélék lehetnek. Különbséget tudunk tenni méret alapján és külső alapján is, ha óratartó dobozról van szó. A különböző méreteknek hála, minden vásárló ki tudja választani azokat a dobozokat, amikben elfér az összes kiegészítője vagy azok egy része. Választhat egy, tizenkettő vagy akár harminc darab karóra tárolását is lehetővé tévő óradobozt, illetve vitrint. A dobozok lehetnek zártak vagy üveg tetejű fedéllel ellátott modellek is, színben és alapanyagban is többfélék lehetnek, béleltek és kulccsal zárhatóak.

Az óratartó dobozok szerepe kettős, mert segítenek biztonságosan tárolni és szállítani a karórákat, de a díszes tároló szerepét is betöltik, amiben büszkén lehet megmutatni a kiegészítőt az érdeklődőknek. A dobozt sokan kifejezetten az órához választják, erre van is lehetőség, mert készülnek óratartó dobozok fából, bőrből, vitrines változatban, dísz varrással, plüss béléssel vagy arany színű zsanérokkal is. A kínálat ma már olyan sokszínű, hogy minden karóra tulajdonos talál kedvére valót, még a legigényesebbek is.

óratartó dobozok

A helyes és gondos tárolás megadja az óráknak azt a védelmet, amire szükségük van ahhoz, hogy szépek és sértetlenek maradjanak éveken át. A becses ajándék, az értékes örökség vagy a ritka modell egyaránt biztonságban van egy minőségi óratartó dobozban.

A karórák egyébként is rendszeres karbantartást, tisztítást, gondozást igényelnek azért, hogy sokáig tökéletesen működjenek. Olyan ideális tároló nélkül, mint amilyen az óratartó doboz, porosodnának, összekarcolódnának, sérülne a mechanikájuk vagy az üveglapjuk, szennyeződés vagy nedvesség veszélyeztetné a működésüket stb. Óvja értékeit megfelelő kiegészítők használatával, vásároljon minőségi óradobozt karórái számára!

Amennyiben a fentebb leírtak alapján szeretne új óratartó dobozt vásárolni, nálunk jó helyen jár! Rendeljen webshopunk színes kínálatából ilyen terméket és tárolja benne karóráit otthon vagy utazás alkalmával! Az általunk forgalmazott óradobozokról további felvilágosítást tudunk adni a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!