TOP termékek

Partnereink

 

 

 

Elérhetőségeink

Órabox Kft.
+36-70/422-7835
oraboxkft@gmail.com
2316 Tököl Mester utca 23.

Szállítás: GLS 990 Ft-tól - Foxpost 1.190 Ft - Ingyenes 20.000 Ft felett

Blog

Edelwolle óraforgatókkal időmérői karbantartása és tárolása is meg van oldva!

2020.09.16 10:58
Edelwolle óraforgatókkal időmérői karbantartása és tárolása is meg van oldva!

Az automata órák tájékozott tulajdonosai jól tudják, hogy óraforgató doboz nélkül nem örülhetnek sokáig a kedvenc kiegészítőiknek. Az óraforgató dobozok használata biztosítja azt, hogy az automata szerkezetek karbantartása kifogástalan legyen és az órák hosszú ideig gond nélkül működhessenek.

Az óraforgatók rendszeres használata kényelmet nyújt az óra tulajdonosának, magának az órának pedig biztosítja az állandó forgatást, egyúttal megőrizve az alkatrészek ideális állapotát. Ebből következik, hogy maga az óraforgató kiválasztása is fontos dolog, mert ha nem a megfelelő modellben tároljuk az órákat, akkor az hamarosan negatív következményeket von maga után. 

A webáruházunkban forgalmazott termékek között nagy választékban talál kitűnő minőségű és megbízhatóan működő óraforgatókat is. Szeretnénk az automata órák tulajdonosainak a figyelmébe ajánlani az Edelwolle óraforgatókat. Az Edelwolle óraforgatók egyszerre jelentnek elegáns tárolót a karórák számára és megbízható karbantartó eszközt is.

A márka kifejezetten úgy tervezte a termékeit, hogy az Edelwolle óraforgatók minden igényt képesek legyenek kiszolgálni. Ez azt jelenti, hogy azok számára is jó alternatívát jelentenek, akik csupán egy karórát hordanak és azoknak az óra tulajdonosoknak is nélkülözhetetlen kiegészítőnek számítanak, akik teljes karóra kollekciót mondhatnak magukénak.

Az Edelwolle óraforgatók különböző méretben elérhetőek. Van köztük olyan modell, amiben csupán egy darab karóra számára van hely, de olyan Edelwolle óraforgató is rendelhető, amiben egyszerre összesen tizenkettő órát lehet forgatni. Az óraforgató beprogramozható, többféle forgatási irány és forgatási sebesség áll rendelkezésre az automata órák forgatásához. A berendezés akkumulátorral vagy konnektorba csatlakoztatva is működik, ennek köszönhetően akár utazás során is el lehet csomagolni. A zárható, minőségi alapanyagokból készült dobozban nemcsak jól mutatnak az órák, hanem biztonságban is vannak.

Válasszon Edelwolle óraforgatót és még sokáig büszkén viselheti kedvenc időmérőit!