TOP termékek

Partnereink

 

 

 

Elérhetőségeink

Órabox Kft.
+36-70/422-7835
oraboxkft@gmail.com
2316 Tököl Mester utca 23.

Szállítás: GLS 990 Ft-tól - Foxpost 1.190 Ft - Ingyenes 20.000 Ft felett

Blog

Venezianico karóra: Itália legjava

2023.05.04 09:31
Venezianico karóra: Itália legjava

A Venezianico karórákat Velence városa ihlette, és minden egyes darab az olasz formatervezést ünnepli luxusköntösbe bújtatva.

A Venezianico 2017-ben született két testvér, Alberto és Alessandro Morelli kezdeményezésének köszönhetően. A projekt lényege a Velence városa előtti tisztelgés és az órák szeretetének egyesítése volt a lehető legmagasabb minőségben, de megfizethető áron.

A Venezianico órák a microbrandek felső kategóriáját képviselik, ami az anyaghasználaton túl a kidolgozásban, a részletekre való odafigyelésben és a formatervezésben is megmutatkozik, az árban azonban nem. A minőségi szerkezeteknek és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a márka rövid időn belül széles körű ismertségre tett szert, és már nem csak az órarajongók, de a szélesebb vásárlóközönség is előszeretettel viseli a termékeit.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Venezianico karórák iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!