TOP termékek

Partnereink

 

 

 

Elérhetőségeink

Órabox Kft.
+36-70/422-7835
oraboxkft@gmail.com
2316 Tököl Mester utca 23.
Blog

Hirsch óraszíjak valódi borjúbőrből!

2021.12.13 11:18
Hirsch óraszíjak valódi borjúbőrből!

Hirsch óraszíjak a finom elegancia kellékei! Válasszon az órájához olyan óraszíjat, ami valódi bőrből készült!

A választott karóra sokat elárul a viselőjéről. A színe, alapanyaga, stílusa számít, ahogyan is, hogy márkás darab e vagy egy olcsóbb, praktikusabb modell? A karóra, amit a csuklójára csatol nemcsak egy hétköznapi időmérő eszköz, hanem egy kiegészítő, amivel meg tudja határozni azt is, hogy mások szemében milyen a megjelenése.

Hirsch óraszíj nem csupán márkás kiegészítőt jelent, hanem dizájnos terméket is, ami egyszerre minőségi és stílusos is. A Hirsch brand-et nem kell bemutatni az órák iránt érdeklődő vásárlóknak. A svájci márka termékeit nagyon könnyű felismerni, mert a részletgazdag kidolgozás és a pazar alapanyagok egyaránt jellemzőek rájuk.

Akinek a birtokában van egy eredeti Hirsch óraszíj, az olyan karórát viselhet, amit bizony nem kell lecserélni csak úgy, pár éven belül. Az óraszíjat valódi borjúbőrből készítik, aminek a pazar látványa és a puha tapintása is magáért beszél. Egy eredeti Hirsch óraszíjat viselni kétségtelenül pompás érzés, hiszen puhán körbe öleli a csuklót, nem dörzsöl vagy szúr és úgy illik oda, mintha méretre készült volna.

A márka az óraszíj gyártók világszínvonalú képviselője, ami híres az átlagon felüli minőségről, valamint az ámulatba ejtő szépségű óraszíjakról. A Hirsch óraszíjaknak egyszerűen nem lehet ellenállni, azért sem, mert annyi változatban készülnek. A minőség állandó, de a külsőt tekintve minden vásárló meg tudja találni a márka kínálatában azokat a darabokat, amik illenek a karórájához és a személyes ízléséhez. Klasszikus meleg barna szín, krokodilbőr mintázattal, arany csattal tetszik Önnek? Feltűnő azúr kék árnyalat, színben hasonló varrással és alumínium csattal illik jobban a stílusához ?

Hirsch óraszíjakból meggyőző választékot tudunk nyújtani  a karóra és kiegészítő webáruházunkban. Várjuk szeretettel a webshopunkban kedvező árakkal, ügyfélbarát szolgáltatásokkal! Érdeklődjön az elérhetőségeink egyikén!