TOP termékek

Partnereink

 

 

 

Elérhetőségeink

Órabox Kft.
+36-70/422-7835
oraboxkft@gmail.com
2316 Tököl Mester utca 23.

Szállítás: GLS 990 Ft-tól - Foxpost 1.190 Ft - Ingyenes 20.000 Ft felett

Blog

Ékszertartó dobozok az egyszerűtől a rózsásig!

2022.02.14 12:11
Ékszertartó dobozok az egyszerűtől a rózsásig!

Az ékszertartó doboz a hölgyek kedvelt ajándéka. Lepje meg egy igényes ékszertartóval a kedvesét ünnepnap alkalmából vagy csak úgy!

Minden hölgynek van ékszere, van akinek számos nyaklánc, fülbevaló, gyűrű és karkötő gyarapítja a gyűjteményét és vannak olyan hölgyek is, akik csak néhány válogatott darabot őriznek és hordanak. Minden ékszer megérdemli a különleges bánásmódot, nem számít, hogy csillogó bizsu vagy értékes nemesfémből készült kiegészítő. Az ékszerek helye egy szép  ékszertartó dobozban van, ahol nem kallódnak el és ahol védve vannak a sérülésektől. A karóra webáruházunkban olyan termékek is helyet kaptak a kínálatban, mint az  ékszertartó dobozok. Első sorban hölgyeknek ajánljuk ezeket az ékszertartókat, amik többféle változatban megvásárolhatóak. Az ékszertartók között vannak egyszerűbb és igényesebb darabok is. A tükrös ékszertartó dobozban például minden megvan, ami csak kell, hely az ékszereknek és egy kis tükör is, amiben meg lehet nézni, hogyan áll a fülbevaló vagy a nyaklánc.

Az  ékszertartó doboz lehet kicsi, kerek, szögletes formájú, amiben több ékszer is elfér vagy akár sokatmondó, szív alakú is. Az egyszerű, fehér színű, műbőr borítású dobozok mellett színes, virágos díszítésű vagy rózsaszín ékszeres dobozok is kaphatóak a webáruházunkban, amik igazi, nőies, romantikus dobozkák. Az  ékszertartó dobozból érdemes utazó változatot is beszerezni, ha egy-egy utazásra ékszerekkel indulnak útnak a hölgyek és nem nem szeretnék, ha elkallódnának a szeretett vagy értékes kiegészítőik. Egyes  ékszertartó dobozokból kivehetőek a tálcák, így akár az alattuk lévő helyet titkos rekeszként lehet használni, illetve könnyebb az ékszerek rendszerezése is. Az ékszerek átlátható és biztonságos tárolását fiókok, rekeszek, akasztók, párnázott, zárható dobozkák segítik.

Az ékszertartó doboz csodás meglepetés születésnapra, a szerelmesek napjára, Nőnapra, de nem is kell alkalom ahhoz, hogy egy kis szépséget csempésszen a kedvese hétköznapjaiba! Rendeljen dekoratív tárolót!