TOP termékek

Partnereink

 

 

 

Elérhetőségeink

Órabox Kft.
+36-70/422-7835
oraboxkft@gmail.com
2316 Tököl Mester utca 23.
Blog

A Nato óraszíjakról röviden

2020.03.03 12:45
A Nato óraszíjakról röviden

Manapság igencsak sokan választják a Nato óraszíjakat: a legolcsóbb karóráktól kezdve a drágább, márkásabb termékekig egyre gyakrabban lehet találkozni az ilyen típusú óraszíjjal. Egyesek igencsak meglepődnek ezen a választáson, mert a többség azt gondolná a termékekről, hogy semmivel sem tudnak többet, mint a hagyományos, bőrből vagy fémből készült óraszíjak. Az igazság az, hogy több előnyük is van ezeknek a termékeknek, ezért nem véletlenül kerültek ennyire előtérbe az elmúlt években.

A Nato óraszíjak 1973-ban jelentek meg a brit haderőnél: ott alkalmazták először a katonák a kényelmes, könnyen levehető szíjakat az óráikhoz. Eleinte nejlonból készültek, és igencsak korlátozott színválaszték volt elérhető. Napjainkban ez változott, hiszen folyamatosan bővül a termékek színskálája, így minden vásárló megtalálhatja az ízlésének és ruházata árnyalatának megfelelő színt a Nato óraszíjakból. A termékek elsősorban annak köszönhetik népszerűségüket, hogy rendkívül biztonságosak. Gondoskodnak az órák stabil tartásáról, és ami a legjobb, hogy ha az alsó biztosító is rajta van a szíjon, csere közben sem csúszhat le az óra, így elkerülheti, hogy az leessen és a nagy erejű ütődés miatt tönkremenjen. A Nato óraszíjakat a kényelmük miatt is kedvelik az emberek. Anyaguknak köszönhetően nyáron el lehet kerülni, hogy az ember keze beizzadjon a szíj alatt, így megakadályozhatók az ebből fakadó bőrirritációk, kiütések. Emiatt az érzékenyebb bőrű vásárlók többsége kifejezetten ezt a márkát keresi, ha karóra viseléséről van szó. A Nato óraszíjak kedvező árkategóriát képviselnek, így, ha éppen szíjcserére van szükség, az érdeklődők akár még spórolhatnak is az ezzel kapcsolatos kiadásokon.

A Nato óraszíjak időtálló, minőségi termékek, amikkel garantáljuk, hogy elégedett lesz! Tekintse meg választékunkat, és rendelje meg az Önnek tetsző színben a szíjat! Nálunk óriási a kínálat a márka termékeiből. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!