TOP termékek

Partnereink

 

 

 

Elérhetőségeink

Órabox Kft.
+36-70/422-7835
oraboxkft@gmail.com
2316 Tököl Mester utca 23.
Blog

Orient karóra egyenesen Japánból!

2021.10.12 15:54
Orient karóra egyenesen Japánból!

Orient karórát válasszon, ha a japán kifinomultság elnyerte a tetszését! A karóra webshopunkban gazdag választék várja ezekből a márkás kiegészítőkből is!

Az igényes karóra iránt érdeklődők számára nem cseng ismeretlenül az Orient márkanév. Már több, mint hetven éve, töretlen sikerrel vannak jelen az órakészítés piacán és készítik az egyre tökéletesebb óraszerkezeteiket. Az Orient karóra első ránézésre az elegáns kiegészítő ideális megtestesítője. A klasszikus megjelenésű karórák mellett természetesen helyet kaptak a modern külsővel tervezett modellek is, amiknek köszönhetően még székesebb vásárlói igényeket tudnak kiszolgálni a karóra üzletek.

Az Orient órákra az jellemző, hogy többségében mechanikus szerkezetű órákról van szó, főként az önműködő típusokról. A mechanikus óraszerkezetek jellemzője, hogy sok alkatrészből álló, rugós, felhúzós vagy automata, kifinomult óraszerkezet alkotja a karóra szívét. A japán Orient karórákról elmondható, hogy mindegyik saját tervezésű és helyben gyártott modell, ami éveken át megbízhatóan működik. A Seiko csoport tagjává vált és Tókióban alapított cég karórái értékes, stílusos darabok, amiket igazi élmény viselni.

Az Orient karóra olyan ízléses, megbecsült és márkás kiegészítő, ami egy karóra gyűjtemény illusztris darabja. A jól ismert termékek között megtalálhatóak az Orient Star modellek, amik a prémium kategóriát képviselik. A férfi karórák kínálatát sportos, elegáns, lezserebb és klasszikus modellek is színesítik. A gyárban odafigyelnek a precíz összeszerelésre, a kiválóanyagok, mint amilyen karcmentes zafírüveg használatára és a stílusos megjelenésre is.

A karóra webshopunk termékei között megtalálja a megfizethető áron megrendelhető, csúcsminőségű, presztizst képviselő karórákat japán gyártmányban is. Keresse bizalommal kollégáinkat, amennyiben szüksége van egy kis segítségre a döntéshez vagy rendelje meg közvetlenül a webshopból az új Orient karóráját! Minden kérdésben tudunk információkat nyújtani az érdeklődőknek a honlapon szereplő elérhetőségeken!