TOP termékek

Partnereink

 

 

 

Elérhetőségeink

Órabox Kft.
+36-70/422-7835
oraboxkft@gmail.com
2316 Tököl Mester utca 23.
Blog

Bőr óraszíj, minőség és szépség!

2021.09.20 11:17
Bőr óraszíj, minőség és szépség!

bőr óraszíj az igényes karóra egyik ismertetője, amit a webshopunkban meg tud vásárolni. Lehet színes vagy natúr, vékonyabb vagy vastagabb.

Az ilyen nemes anyagból készült óraszíjakhoz tűpontos és kifinomult óraszerkezet tartozik. A bőr pompásan mutat óraszíj formájában, de a szépségén kívül még további, igazán jó tulajdonságokkal is rendelkezik, ezek miatt pedig sokan választják kiegészítőnek a karórájukhoz.

A karóraszíjak kedvence nem véletlenül mondhatja magáénak ezt a töretlen népszerűséget, hiszen a bőr, ami olyan sok mindennek az alapanyaga. A bőrről köztudott, hogy ápolást igényel, hiszen természetes alapanyag, ami ennek hiányában nagyon hamar tönkremegy. A természetes eredetű, valódi bőr egyébként kopásálló és jó tartja a formáját. A natúr állapotában éppen olyan jól mutat, mint a színezett változatában. A bőr óraszíj lehet bordó, zöld, elegáns fekete vagy természetes barna színű, díszítheti a szíj színével harmonizáló varrás is. Puha, rugalmas anyaga nem vágja a csuklót, kényelmes viselet. A bőr óraszíj nagyszerűen igazodik a viselőjéhez, hiszen hosszabb idő eltelte után szinte felveszi a csukló formáját. 

Az új bőr óraszíjat nem kell betörni, csak arra kell ügyelni, hogy ne érje nedvesség, néha pedig nem árt egy kis bőrápolóval áttörölni, ha azt szeretné, hogy puha, karcmentes maradjon. A fém óraszíjakkal összehasonlítva sokkal barátságosabb, a műanyag vagy szilikon szíjakkal szemben elegánsabb választás. A bőr minden szempontból egy ideális anyag óraszíjnak!

A karóra webshopunkban hatalmas a választék többféle alapanyagból készült óraszíjakból. Látogasson el a honlapra, ha a régi bőr óraszíjat egy új, valódi bőrből készült darabra szeretné cserélni! Itt online tud vásárolni, méghozzá nagyon kedvező árakon. A termékeinkhez garancia is jár, a bőr óraszíjak esetében például egy évet számolhatnak a vásárlóink a garanciára. Amennyiben szeretne még tájékozódni a karóra webshopban kapható termékekről, csak annyit kell tennie, hogy kapcsolatba lép a kollégáinkkal az egyik, megadott elérhetőségünkön!