TOP termékek

Partnereink

 

 

 

Elérhetőségeink

Órabox Kft.
+36-70/422-7835
oraboxkft@gmail.com
2316 Tököl Mester utca 23.

Szállítás: GLS 990 Ft-tól - Foxpost 1.190 Ft - Ingyenes 20.000 Ft felett

Blog

Mondia Italy órák: tradíció és kreativitás

2023.04.24 08:58
Mondia Italy órák: tradíció és kreativitás

A Mondia Italy órák az egyedi dizájn, a részletes kidolgozás, a minőségi anyagok és a pontos szerkezetek okán az Ön figyelmére is érdemesek!

A Mondia márkát 1935-ben hozta létre Paul Vermot órásmester Le Locle-ban, Svájcban. A márka a 70-es években a Zenith csoport tagjává vált, és a napjainkban a "megfizethető luxus" kategóriájába sorolható termékek referenciapontjaként ismert.

A cég két kollekciót gyárt és forgalmaz: a Mondia Swiss a svájci óragyártás világának értékes örökségét képviseli, a Mondia Italy karórák pedig az olasz kreativitásra fókuszálnak. A Mondia Italy órák lényege a részletekre való odafigyelés és a kiváló ár-érték arány.

A Mondia Italy karórák között megtalálhatóak a napjainkban divatosnak számító búvárórák, illetve a hagyományos elrendezésű és "bullhead" kronográfok is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Mondia Italy órák iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!