TOP termékek

Partnereink

 

 

 

Elérhetőségeink

Órabox Kft.
+36-70/422-7835
oraboxkft@gmail.com
2316 Tököl Mester utca 23.
Blog

Vostok Europe karóra, egy karakteres kiegészítő!

2020.12.14 12:28
Vostok Europe karóra, egy karakteres kiegészítő!

Vostok Europe karóra az európai kultúra sokszínűségét dicséri. Minden országnak, nemzetnek megvannak a maga produktumai, amikre büszke lehet a világ előtt. Litvániának az egyik ilyen büszkesége a Vostok Europe karóra. A Vostok óragyár eredetileg orosz tulajdonosoké, az orosz, illetve szovjet kultúra hatása pedig vissza is köszön a Vostok Europe karórák egyes modelljeinek neveiből. Az Anchar, a Gaz vagy az Ekranoplan mind egy-egy orosz vagy szovjet technikai vívmány neveire utalnak.

Vostok Europe karórákkal egyértelműen párhuzamba állíthatóak ezek a találmányok és újítások, mert az orosz karórákat is a precizitás, az innováció, az eredetiség és a kreativitás jellemzi. Az alapító, orosz óragyár a későbbiekben Litvániába tette át a székhelyét, hogy ott új utakra lépjen és a Vostok Europe karóráknak modern külsőt adjon. A törekvések sikeresek voltak, a megújult Vostok Europe karórák 2003 óta töretlen népszerűségnek örvendenek. Ez a népszerűség annak is köszönhető, hogy az új kollekciók és óra családok exkluzív, limitált szériás kiadásban készülnek. Ez azt jelenti, hogy a legújabb Vostok Europe karórák már egyáltalán nem tucat gyártmányok, hiszen van, amelyik modellből csupán 3000 darab kerül az óraüzletekhez, kereskedőkhöz, de az is lehet, hogy nem több, mint 500 darab.

Vostok Europe karórák között egyaránt megtalálható quartz és automata óra is, mindegyik pontos, japán szerkezettel készül. A kézzel összerakott, tökéletesen illeszkedő elemekből álló belsőt egyedülálló külső teszi teljessé. A Vostok Europe karóra minden csak nem unalmas és nem is jellegtelen. Azoknak ajánljuk őket, akik kedvelik a kifinomult megjelenést, de szívesen csempésznek bele egy csipetnyi extravaganciát is. Ezek a karórák klasszikus és sportos stílusban is készülnek, így akár többet is érdemes vásárolni, minden alkalomra, célra.

Az óra webshopunkból Ön is tud vásárolni eredeti Vostok Europe karórákat, kedvező árakon! Az általunk forgalmazott órák kitűnően megfelelnek ajándéknak is! Keressen minket bizalommal további információkért!