TOP termékek

Partnereink

 

 

 

Elérhetőségeink

Órabox Kft.
+36-70/422-7835
oraboxkft@gmail.com
2316 Tököl Mester utca 23.

Szállítás: GLS 990 Ft-tól - Foxpost 1.190 Ft - Ingyenes 20.000 Ft felett

Blog

Az óratartó dobozok segítenek kiegészítői élettartamának növelésében!

2020.02.17 12:55
Az óratartó dobozok segítenek kiegészítői élettartamának növelésében!

Legyen szó bármilyen márkájú karóráról, ahhoz, hogy tulajdonosaik hosszú éveken át számíthassanak rájuk és gondoskodjanak az igényes megjelenésükről, a karbantartás mellett nagyon fontos odafigyelni a helyes tárolásukra.

Egyesek azt gondolják, hogy elegendő, ha az éjjeli szekrényre vagy fésülködő asztalukra rakják a nap végén a kiegészítőket, azonban így rengeteg szennyeződésnek vannak kitéve, sőt, bármikor megsérülhetnek. Ez jelentős mértékben csökkentheti az élettartamukat, így nem ritka, hogy a helytelen, nem körültekintő tárolás miatt kell egy karórától idő előtt megválnia a tulajdonosának. Ha szeretné elkerülni ezeket a helyzeteket az ember, mindenképp oda kell figyelni a megfelelő tárolásra, amihez elengedhetetlenek az óratartó dobozok.

Az óratartó dobozokkal ideális körülményeket teremthet a kiegészítők tárolásához. A zárt dobozok minden olyan külső hatástól megóvják az órákat, amik hozzájárulhatnak ahhoz, hogy csökkenjen az élettartamuk. A különböző szennyeződéseket, fizikai sérüléseket képesek megakadályozni. Ezekben az óratartó dobozokban a kiegészítők hosszú évekig képesek megőrizni hibátlan állapotukat, így lehetősége van akár arra is, hogy egy értékesebb órát a családon belül a következő generációnak ajándékozzon. Az óratartó dobozokkal ízléses, rendezett formában tárolhatja az óráit, ez pedig a kiegészítők mellett a környezetre is pozitív hatással lesz. Sokkal könnyebb így rendet tartani, és jobban átláthatja a meglévő készletet is, így minden reggel rövid időn belül ki tudja választani azt a kiegészítőt, ami illik a szettjéhez.

Amennyiben van olyan családtagja, barátja, akinek szintén több karórája van, és nem tudja őket megfelelően tárolni, lepje meg őt is óratartó dobozzal születésnapján, névnapján vagy más jeles alkalmon! Ezt a praktikus ajándékot az ünnepelt biztosan értékelni fogja.

Választékunkban több ízléses, megfelelő kialakítású óratartó doboz közül válogathat. Tekintse meg kínálatunkat, és rendelje meg azt a terméket, amit szívesen használna a kiegészítők tárolásához vagy meglepné vele rokonát, ismerősét! Ha bővebb információkra van szüksége a dobozokról, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!