TOP termékek

Partnereink

 

 

 

Elérhetőségeink

Órabox Kft.
+36-70/422-7835
oraboxkft@gmail.com
2316 Tököl Mester utca 23.
Blog

Óratartó doboz nemcsak gyűjtőknek!

2021.07.14 13:14
Óratartó doboz nemcsak gyűjtőknek!

Óratartó dobozra mindenkinek szüksége van, akinek egy vagy egy tucat karóra alkotja a kiegészítői gyűjteményét. A karóra időmérő, kiegészítő, sőt, sokszor ékszernek is beillik, olyan sokféle stílusban és változatban készül. Általában értékes kiegészítő, amiből a komolyabb darabok több számjegyű összegbe kerülnek. Egy értékes kiegészítőt nem lehet csak úgy, felelőtlenül tárolni, főleg akkor nem, ha még külön dobozt is lehet kapni hozzá, ami megóvja.

Az óratartó doboznak tehát a fő funkciója az, hogy a karóráknak hatékony védelmet nyújtson. Ez a védelem vonatkozik a tárolásra és a szállításra is. Ha valaki nem a fiókban szeretné tartani az óráit, de nem akarja szabadon hagyni sem a komód tetején, a legjobb, amit tehet az, hogy a célnak megfelelő óratartó dobozba teszi őket. Az óratartó doboz másodsorban segít a karórák szépségének megmutatásában is. Nem véletlenül készülnek olyan óratartó dobozok, amiknek a fedele üveggel ellátott, ami belátást enged a doboz tartalmára.

Az óratartó dobozokból is fontos olyan minőséget vásárolni, ami összhangban van a karórák értékével, stílusával. A termék kínálatunkban fekete, színes, bőr és lakkozott fa dobozok is elérhetőek. Dekoratív megjelenés, szép kidolgozás, tartós szerkezet jellemzi az óratartó dobozokat, amik egy vagy több fakkos kivitelben is kaphatóak, puha belső borítással. A dobozok nem igényelnek karbantartást, elegendő, ha puha, tiszta ronggyal eltávolítja róluk a port, szennyeződéseket.

Amennyiben szeretne új dobozokat vásárolni a karórái számára és biztonságban tudni az értékes kiegészítőit, anélkül, hogy el kellene őket rejtenie a fiók mélyére, rendeljen színvonalas óratartó dobozokat! A karóra webshopunkban nemcsak órákat, hanem a hozzájuk tervezett kiegészítőket is talál nagyszerű ár-érték arányban. vásároljon online tartó dobozokat és tárolja azokban a kedvenc karóráit! Az általunk forgalmazott termékekről szívesen nyújtunk bővebb felvilágosítást az elérhetőségeink bármelyikén! Keresse kollégáinkat kérdéseivel, észrevételeivel!