TOP termékek

Partnereink

 

 

Elérhetőségeink

Órabox Kft.
+36-70/422-7835
oraboxkft@gmail.com
2316 Tököl Mester utca 23.

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Óraszíj

Az óraszíjak fémből, csodás alkalmi kiegészítők!

Az óraszíjaink között alkalmi modelleket is találnak a vásárlók! Nem csak a  bőrből válhat igényes kiegészítője a karórának, hanem a fémből is!

A bőr a karórák szíjainak népszerű alapanyaga, amit régóta alkalmaznak az óragyártásban. Ez a nemes, tartós és nagyon esztétikus alapanyag az elegáns karórák kedvelt kiegészítője. Az állati vagy a műbőr helyett azonban egyéb anyagot is választhatnak azok, akik karórájukhoz szeretnének óraszíjat vásárolni. A fémből készült óraszíjak például nagyon ígéretes változatait képviselik az óraszíjaknak.

A fém óraszíjat szintén nem kell bemutatni senkinek sem, azonban érdemes rávilágítani arra, hogy ezt az alapanyagot hogyan lehet jól kihasználni. A fém szíjakat azoknak a vásárlóknak, illetve karóra tulajdonosoknak ajánljuk, akik kedvelik az alkalmi kiegészítőket és van is lehetőségük azokat viselni a különböző eseményeken, ahol megjelennek. A fémet természetesen csak azok viselhetik, akiknek nem idéz elő allergiás reakciót ez az anyag a bőrükön. Az állatbarátok, környezetvédők számára ideális választás egy fém óraszíj, hiszen a karóra kiegészítő előállításhoz nem használtak fel semmilyen állati eredetű alapanyagot.

óraszíjak ezen kívül nagyon tartósak, nem olyan kényesek, mint az állati bőr. Minimális karbantartás mellett ezek az óraszíjak gyönyörűek, újszerűek maradnak, nem foltosodnak vagy karcolódnak meg egykönnyen. Színes vagy ezüst változatban is elérhetőek.

A karóra webáruházunkban komplett karórák és karórához tartozó, márkás kiegészítők is helyet kaptak! Az óraszíjainkból válogasson hétköznapokra és alkalmi kiegészítőknek is! A termék választékunkkal elégedett lesz, hiszen sokféle modell megtalálható, több márka képviseletében is. Az óraszíjak alapanyagban és méretben is eleget tesznek a vásárlói igényeknek. Az új karórája Önre vár, jöjjön és válogasson a kiváló ár-érték arányban kapható, minőségi termékekből! A további felvilágosítással kapcsolatban keresse munkatársainkat a webáruházunk honlapján közzétett elérhetőségeink egyikén!

Tovább