TOP termékek

Partnereink

 

 

Elérhetőségeink

Órabox Kft.
+36-70/422-7835
oraboxkft@gmail.com
2316 Tököl Mester utca 23.

Törzsvásárlói Program

A törzsvásárlói programunkhoz való csatlakozáshoz nem kell mást tennie, mint az www.orabox.hu webáruházban regisztrációt követően legalább 10.000 Ft értékben vásárolnia. Az első vásárlásának átvételekor megkapja névre szóló, egyedi azonosítóval ellátott plasztik kártyáját, melyhez egyedi, következő vásárlástól érvényes százalékos kedvezmény és alábbi előnyök is tartoznak:

  • Törzsvásárlóink egyedi árajánlatot kérhetnek az „Árajánlatot kérek!” gomb használatával az egyes termékeknél a törzsvásárlói kártya egyedi azonosítójára hivatkozva,
  • Kizárólag törzsvásárlóknak szóló kedvezményekre jogosít, melyekről törzsvásárlóknak szóló hírlevelekben küldünk értesítést,
  • Újdonságainkról, limitált és korlátozott darabszámban kapható termékeinkről elsőként értesülhetnek, így még időben kiválaszthatja a kis darabszámban kapható termékeket,
  • Aktuális százalékos kedvezményeit nyomon követheti a regisztrációs felületén.

 

Törzsvásárlói szabályzat

A Törzsvásárlói Kártyával való vásárlás sem összegre, sem mennyiségre nincs korlátozva, kizárólag csak a www.orabox.hu webáruházban forgalmazott termékek vásárlására vehető igénybe, a készlet erejéig.

A törzsvásárlói kártyával rendelkező vásárló részére  - önkéntes felhatalmazás alapján a felsorolt kedvezményes, egyedi ajánlatok közlésének céljából – az Órabox Kft hírlevelet küld.

A százalékos kedvezmény vásárlás során a kosárban kerül levonásra a termékek végösszegéből, szállítási költségre és akciós termékekre nem vonatkozik.

A törzsvásárlói kártya nem fizetőeszköz, kizárólag a leírt feltételekben rögzített jogokat biztosítja. A kártya személyre szóló és egyedi azonosítóval ellátott.

Elveszett, vagy megrongálódott kártya, törzsvásárlói regisztrációs belépéssel kapcsolatos hiba esetén kérjük, vegye fel kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a probléma megoldása érdekében!

A törzsvásárlói kártyához tartozó százalékos kedvezmény mértékének változtatási jogát az Órabox Kft. fenntartja, melyről a kártya jogosultságának értesítést küld email útján.

A törzsvásárlói kártya visszavonásig érvényes.

A törzsvásárló kártyához tartozó kedvezmény első igénybevételével a kártya jogosultja a Törzsvásárlói szabályzatban foglaltakat elfogadja.