TOP termékek

Partnereink

 

 

Elérhetőségeink

Órabox Kft.
+36-70/422-7835
oraboxkft@gmail.com
2316 Tököl Mester utca 23.

Poljot International karóra

Sokaknak ismerősen hangzik a POLJOT (magyarul: repülés) név, és igen óráról van szó, és igen az egyik (vagy másik) legismertebb szovjet, majd orosz óramárkáról!

Tudni illik, kell, hogy a gyökerei egészen az 1930-es évekig nyúlnak vissza az „Első Állami Óragyár” megalakulásáig. Nevét, vagyis a Poljot nevet az 1961-es első űrutazó kezén töltve kapta meg, mely érthetően a tevékenységet szimbolizálta. Így ez a márka lett az első óra az űrben!

A márka világszerte ismerté és elismerté vált az óraszeretők körében a saját egyedi stílusának és az in house szerkezeteinek köszönhetően, de ez is, mint sok már szovjet márka, a Szovjetunió széthullása után megszűnt.

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Ezalatt volt egy másik projekt melynek az volt a célja, hogy Európában teret hódítsanak az orosz óráknak. Erre a projektre a fiatal mérnököt Alexander Shorokoffot kérték fel, aki 1992-ben megalapította a saját cégét és kimentett mindent a haldokló óragyárból, és új helyen Németországban felélesztette a márkát Poljot International néven.

Ma bármilyen furcsa, minden Poljot óra magán hordozza a „Made In Germany” feliratot, ugyanis manufakturális módon készülnek. Ennek köszönhetően egyedülálló minőséget tudnak elérni. Alexander úgy gondolta a név megkívánja, hogy emeljék a szintet és így ma a legmagasabb minőségű zafírüveget használják, szerkezeteket építenek át vagy készítenek, minden elem az órában kézzel gravírozott, ezért egy-egy óra elkészítési ideje másfél hónapig tart. A szerkezetek és alkatrészek limitált mennyisége miatt minden korlátozott darabszámban készül. Előfordul az 50-60 darabos limitáltság, az átlag pedig a 250-500db/modell.

Egy igazi óra, különlegesség azoknak, akik nem elégszenek meg a kommersz nyújtotta kényelemmel!

Mit kell tudni a Poljot karórákról?

Poljot karórákHa karóra vásárlásról van szó, sokan szeretnének bővebb információkat megtudni a különböző márkákról, történetükről, elsősorban azért, hogy könnyebb legyen döntést hozniuk választáskor. Egyeseknek gyakran egy-egy különleges információ kelti fel a figyelmét, és győzi meg arról, hogy az adott terméket válasszák. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, emellett pedig olyan karórát keres, aminél a gyártók folyamatosan odafigyelnek a precíz kidolgozásra, ismerkedjen meg a Poljot márkával!

A Poljot karórák minőségi, egyedi termékek, amik igencsak régóta vannak a piacon, és már származási helyük alapján nem mindennapiak, hiszen történetük a Szovjetunióban kezdődött. Az első moszkvai óragyárból kerültek ki, ahol egészen 1992-ig gyártották a Poljot karórákat. Bemutatásuk után igen hamar elterjedt a híre annak, hogy ezek az órák mennyire megbízhatók, színvonalasak, így a gyártásuk kezdete után nem sokkal már több helyen is középpontba kerültek. 1992 után Németországban folytatódott tovább a Poljot karórák előállítása, ahol a mai napig is gyártják a termékeket. Több országban is foglalkoznak értékesítésükkel, népszerűségük pedig ugyanolyan töretlen, mint a kezdeti időszakban. A márka egyik különlegessége, hogy mindegyik modellt megrendelésre készítik el, nincsen sorozatgyártás.

A Poljot karórák gyártásához a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő alapanyagokat használják fel. Az üvegek például karcálló zafírból készülnek, ami nem csupán a karórák tartósságáról gondoskodik, hanem elegáns kinézetükről is. Az összeszerelés szintén profizmusról árulkodik. A Poljot karórák hosszú éveken át gondoskodnak arról, hogy tájékoztassák viselőjüket az aktuális időről, és emellett az igényes megjelenést is biztosítják a mindennapokban.

A Poljot karórákkal garantáljuk, hogy minden szempontból elégedett lesz. Válassza ki az ízlésének megfelelő karórát, majd rendelje meg! A Poljot karórák ajándéknak is tökéletesek! Amennyiben bővebb információkra van szüksége a termékekről, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Tovább