TOP termékek

Partnereink

 

 

 

Elérhetőségeink

Órabox Kft.
+36-70/422-7835
oraboxkft@gmail.com
2316 Tököl Mester utca 23.

Szállítás: GLS 990 Ft-tól - Foxpost 1.190 Ft - Ingyenes 20.000 Ft felett

Cluse karóra

A holland Cluse márkát 2013-as alapítása óta töretlen siker jellemzi. Alapelvük a ‘szépség az egyszerűségben’, mely uralja a piacot. Az egyszerűség nem arról szól, hogy valami nem feltűnő, hanem arról, hogy hűek vagyunk önmagunkhoz a kifinomult szépségen keresztül. Csak azokra a dolgokra összpontosítunk, melyek igazán fontosak, hangsúlyozva az önkifejezést. A Cluse órát nem azért viseljük, mert mutatja az időt, beleolvad öltözékünkbe, finoman hangsúlyozva azt, kihozva belőle a legjobbat. Emellett fontos az egyediség, hogy minden személy más és más, bátorítva ennek tökéletes kifejezésére. A Cluse órákból árad a stílus, az elegancia, ahogy a mai fiatal, modern nőből. Divatos, magas minőségű órák a milleniumi generációnak.

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Az időmérő, ami öltöztet: a Cluse karórákról bővebben

Modern világunkban nagyon sok múlhat az öltözékünkön. A többi ember rólunk alkotott véleményét tudat alatt is nagyban befolyásolja az, hogy mit viselünk. Nem csak az számít, hogy milyen nadrág és kabát van rajtunk, hanem az összkép kialakításában fontos szerepe van a különböző kiegészítőknek is. Az ékszerek, az óra, egy kendő vagy sál, illetve a férfiak esetében a nyakkendő nagyon sokat hozzátesz a megjelenéshez, ezért érdemes ezeket a termékeket átgondoltan, de rendszeresen viselni. A Cluse karórák mindenkinek segítenek kihozni az öltözékéből a legjobbat, igen kifinomult ízlésről árulkodnak.

Bár a Cluse karórákat csak 2013-tól gyártják, mégis már világszerte népszerűek. A márkát Amszterdamban hozták létre, és nagyon gyorsan vált az egyik vezető karóragyártóvá. A Cluse karórák nem csupán időmérő eszközök: tökéletes formatervezéssel alkották meg őket, odafigyelve arra, hogy a legapróbb részletek is a magas minőségről árulkodjanak.

Cégünknél nagy választékban találhatóak a Cluse karórák. Férfiak és nők is megtalálják nálunk a hozzájuk illő modellt. A márka minden korosztályé: a fiatalok és az idősebbek is egyaránt fedeznek majd fel a Cluse karórák között stílusban hozzájuk illőt, amit szívesen viselnek majd minden nap, legyen az egy átlagos hétköznap vagy akár különleges alkalom.

A magas minőség és a népszerűség ellenére a Cluse karórák ára igen kedvező. Vannak olyan óramárkák, amelyek szinte megfizethetetlenek, azonban a Cluse nem tartozik ezek közé. A termékek mindenki számára elérhető árúak, ezért, ha valaki igazán stílusos kiegészítőt szeretne, érdemes köztük körülnéznie!

Amennyiben szeretné Ön is meglepni magát egy Cluse karórával, a legjobb helyen jár! Tekintse meg kínálatunkat a weboldalunkon, és válogasson kedvére! Vásároljon olyan kiegészítőt, ami igazán illik majd Önhöz minden nap! Ha kérdése van termékeinkkel vagy a rendelés menetével kapcsolatban, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén.