ORABOX.hu

Órás szerszámok, óratartók, óraforgatók

Ön itt van: Címlap Házhozszállítás és fizetési módok

Házhozszállítási és átvételi módok

A megrendeléseket naponta zárjuk, így adott napon 16 óráig kiegyenlített termékeket 2 munkanapon belül postázzuk!
Átvételi lehetőségek: személyes átvétel a bp-i Lurdy Ház-ban (előzetes egyeztetés után), vagy futárszolgálattal.
 
Webáruházunk megrendeléseit a Trans-O-Flex futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8- 17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi címet megadni. 
A szállítások előreutalással és utánvéttel történnek. Amennyiben az utánvétes csomagot a Vevő nem veszi át, úgy cégünk fenntartja a jogot a szállítási költség kiszámlázására. Amennyiben a vásárló hibás címet, pontatlan címet ad meg regisztrációjában, mely miatt a kézbesítés meghiúsul, úgy fenntartjuk a jogot a szállítási költség kiszámlázására! Előre átutalt termékösszeg esetén, amennyiben a vásárló nem veszi át csomagját, és emiatt kerül visszaküldésre, cégünk újbóli szállítási költség megfizetését követelheti a vásárlótól.
 
A házhozszállítási költséget rendszerünk automatikusan számolja, vásárlása lezárásánál összegzi azt.
 

Átvételi módok, átvételi díjak

Trans-O-Flex futárszolgálat

A terméket a Trans-O-Flex futárszolgálat szállítja ki. 

Szállítási díjak Magyarország teljes területére:

-       előre utalás után: 1.200 Ft

-       utánvéttel: 1.200 Ft

-       az "ingyenes szállítás" megjelöléssel ellátott termékek esetén a szállítás előre utalással és utánvéttel egyaránt ingyenes

Bővebb információt itt talál: http://tofhungary.hu/

 
Szállítási idő a feladástól számított 2-3 munkanap.
Kérjük vegye figyelembe, hogy a feltüntetett szállítási idő ünnepnapok, vagy hétvégék közbeesése miatt tolódhat!
 
Szállítás során elvesző csomagok
Az Órabox Kft. minden feladott küldeményre felelősséget vállal, így a Vevő szállítás közben létrejövő kockázatát (pl. eltűnik a csomag) gyakorlatilag nullára redukálja.
Elveszett küldemények rendezésének gyakorlata: a Vevő minden esetben emailben értesítést kap, amint a küldeményt átadtuk szállító partnerünknek (az értesítés rendszerint esténként történik).
Amennyiben 4-5 munkanapon belül sem kapja kézhez küldeményét,úgy megkérjük keressen meg minket Ügyfélszolgálati időben a megadott elérhetőségeinken!
Szállítás közben elkallódott csomagok esetén újra összeállítjuk a rendelést és ismételten elküldjük a Vevő részére, amint megbizonyosodtunk róla, hogy a csomagnak nyoma veszett.
 
Csomagátvétel
Kérjük a csomag átvételénél ellenőrizze a csomagolást, s amennyiben azon sérülést talál, a sérülésről szóló kárfelvételi jegyzőkönyv hiányában ne vegye át! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
 
Előre utalás esetén adatok az átutaláshoz
 
Név: Órabox Kft
Bank: K&H Bank Zrt.
Számlaszám: 10401983-50526870-52801005
 

Kosár

 x 
A kosár üres